Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σόου του Βέλλιου και 3άρα του Ηρακλή επί της Καλλονής

Σόου του Βέλλιου και 3άρα του Ηρακλή επί της Καλλονής

Με ... οδηγό τον Απόστολο Βέλλιο ο Ηρακλής νίκησε άνετα με 3-0 την Καλλονή στο «Καυτανζόγλειο» κι έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο της Super League (16η αγωνιστική). Ο σέντερ φορ του «Γηραιού» ήταν ο σκόρερ και των τριών τερμάτων του αγώνα, στο 15΄ με προβολή, στο 43΄ με πέναλτι και στο 70΄ με πλασέ.

Με … οδηγό τον Απόστολο Βέλλιο ο Ηρακλής νίκησε άνετα με 3-0 την Καλλονή στο «Καυτανζόγλειο» κι έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο της Super League (16η αγωνιστική). Ο σέντερ φορ του «Γηραιού» ήταν ο σκόρερ και των τριών τερμάτων του αγώνα, στο 15΄ με προβολή, στο 43΄ με πέναλτι και στο 70΄ με πλασέ.

Χωρίς να παίξει σπουδαία μπάλα ο Ηρακλής πήρε σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα που ήθελε και μπήκε με το… δεξί στο 2016. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με 4 τελικές στα πρώτα 45 λεπτά κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για το 5ο τρίποντο στο πρωτάθλημα (3ο εντός έδρας). Το ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της Καλλονής δε στέφθηκε με επιτυχημένο αποτέλεσμα για το συγκρότημα από τη Λέσβο και τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Η Καλλονή απείλησε πρώτη στο παιχνίδι, με το σουτ του Μανούσου στο 8΄ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Χουάντερσον, ωστόσο, ο «Γηραιός» χωρίς παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο κατάφερε να κλείσει το πρώτο μέρος πετυχαίνοντας 2 γκολ με τον πρώτο του σκόρερ στο πρωτάθλημα, Απόστολο Βέλλιο. Το πρώτο στο 15΄ με προβολή μετά τη σέντρα του Πασά και το δεύτερο στο 43΄ με πέναλτι (προηγήθηκε χέρι του Κρολ στη σέντρα του Πουρτουλίδη).

Στο δεύτερο μέρος με σωστή διαχείριση οι γηπεδούχοι κατάφεραν όχι μόνο να μην ανησυχήσουν ιδιαίτερα, με εξαίρεση την φάση του 64ου λεπτού και την εξαιρετική απόκρουση του Χουάντερσον στο σουτ του Μπαργκάν, αλλά να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 70΄ ξανά με τον κορυφαίο τους παίκτη στο ματς, τον Βέλλιο. Ο Έλληνας στράικερ αυτή την φορά πλάσαρε υποδειγματικά τον Χογκ πετυχαίνοντας το 9ο γκολ στην τρέχουσα σεζόν από τα 16 συνολικά που έχουν σημειώσει οι «κυανόλευκοι».

Διαιτητής: Αλ. Αρετόπουλος

Κίτρινες: Πουρτουλίδης – Καλτσάς, Κρολ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν.Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Βέλλιος (78΄ Λουκίνας), Ρομάνο (86΄ Ζαμπάζης), Πασάς (56΄ Περόνε)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν.Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46΄ Σπυρόπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουερέ (60΄ Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78΄ Ελλακόπουλος), Μανούσος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024