Η εκδήλωση του σωματείου «Save Moras» έγινε στη Λάρισα
Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δράση και τους σκοπούς του, πραγματοποίησε το νεοσύστατο σωματείο «Save Moras». Η ιδέα ανήκει φυσικά στον διεθνή ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Μόρα, με αφορμή την απώλεια του αδελφού του και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών.
Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δράση και τους σκοπούς του, πραγματοποίησε το νεοσύστατο σωματείο «Save Moras». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Χατζηγιάννειο» πνευματικό κέντρο της Λάρισας, το οποίο κατακλύστηκε από εκατοντάδες πολίτες της θεσσαλικής πρωτεύουσας.
Η σύσταση του σωματείου ήταν ιδέα του διεθνή ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Μόρα, με αφορμή την απώλεια του αδελφού του, αποσκοπεί δε στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο διευθυντής της αιματολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας κ. Βασιλόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος μεταμοσχεύσεων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών κ. Σπυριδωνίδης και ο Μόρας.
Ο διεθνής άσος της Βερόνα μετέφερε στους παριστάμενους την εμπειρία του ως δότης μυελού των οστών στον αδερφό του. Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Σάκης Δημόπουλος.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ σπάνια μιλά δημόσια, όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ και πρόσφατες αποκαλύψεις φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την κατάσταση της υγείας του.