Μέχρι τις 12:30 ανοιχτές οι εφορίες τις Παραμονές Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς
Μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι θα εξυπηρετούν το κοινό οι εφορίες τόσο την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου όσο και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, καθώς είναι ημέρες ημιαργίας. Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών της Γ.Γ.Δ.Ε. θα αποχωρήσουν από τις υπηρεσίες τους στις 13:30. Η συναλλαγή των πολιτών με τις Δ.Ο.Υ. θα ολοκληρωθεί στις 12:30 μ.μ.
Μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι θα εξυπηρετούν το κοινό οι εφορίες τόσο την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου όσο και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, καθώς είναι ημέρες ημιαργίας.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών της Γ.Γ.Δ.Ε. θα αποχωρήσουν από τις υπηρεσίες τους στις 13:30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442