Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοχρονιάτικα DJ sets στα κλαμπ της Αθήνας

Πρωτοχρονιάτικα DJ sets στα κλαμπ της Αθήνας

Κάνουμε μια σύντομη, γιορτινή... "μπαρότσαρκα" στα club stages της πόλης για να μάθουμε με ποιους guest DJs θα γιορτάσουμε την έλευση της νέας χρονιάς, καθώς και σε τι κεφάτους ρυθμούς θα χορεύουμε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Από το πιο μικρό café-bar μέχρι την πιο μεγάλη πίστα, κάθε νυχτερινό μαγαζί που… σέβεται τον εαυτό του διοργανώνει το απαιτούμενο ξεσηκωτικό πάρτι για τις γιορτινές βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στο κείμενο που ακολουθεί κάνουμε μια σύντομη… «μπαρότσαρκα» στα club stages της πόλης για να μάθουμε με ποιους guest DJs θα γιορτάσουμε τη την έλευση της νέας χρονιάς, καθώς και σε τι ρυθμούς θα χορεύουμε έως τις πρώτες πρωινές ώρες…

Για έκτη χρονιά το six d.o.g.s, προσκαλεί και φέτος το κοινό στην καθιερωμένη -πια- 24ωρη γιορτή, που θα διεξαχθεί σε όλους τους χώρους του, από νωρίς το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μέχρι νωρίς το μεσημέρι της πρώτης ημέρας του 2016. Η γιορτή θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί της Πέμπτης με ζεστά ροφήματα και κεράσματα στον κήπο ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια του event, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα ανοίξει τις πόρτες του σε Foyer, Gig Space και Project Space το πρωτοχρονιάτικο Meet Market. Η βραδιά αναμένεται να ξεκινήσει γλυκά, από τις 10 το βράδυ με σπιτικά μελομακάρονα και βασιλόπιτα, ενώ το σπάσιμο του ροδιού στην αλλαγή του χρόνου θα σημάνει την έναρξη του πάρτι με DJs τους Chevy, Lex, Pan, BODJ, Lee Burton, K.atou, Anestie Gomez και Mr. Roussos και δυνατές techno/house/electro μουσικές.

Το Galaxy bar του Hilton υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα exclusive, πρωτοχρονιάτικο πάρτι που επιμελείται ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος με μουσικές από την ηλεκτρονική dance σκηνή και πανοραμική θέα τη φωτισμένη Αθήνα. Τη βραδιά θα «ζεστάνει» με τις επιλογές του ο Παντελής Στασινός, ενώ την εορταστική διάθεση θα κρατάει ψηλά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Nick Jojo.
Κρατήσεις στο 210 7281402

Η Αθήνα αποχαιρετά το 2015 και υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα πολύ ιδιαίτερο New Years Eve Party στο Fuzz (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος) και παρόντες τρεις από τους πλέον περιζήτητους εκπροσώπους της παγκόσμιας techno. Ο θεσμός του Blakksheep_world wild Showcase αποτελεί μια conceptual καλλιτεχνική κίνηση που εκφράζεται στα πιο εκρηκτικά dancefloors του πλανήτη μέσα από τους ήχους των πιο απελευθερωμένων και δημιουργικών παραγωγών της underground ηλεκτρονικής σκηνής. Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του το Blakksheep_ word wild Showcase έρχεται στην Αθήνα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με headliners τους κορυφαίους Sam Paganini, Gaiser (live) και Sasha Carassi.

Ένα μοναδικό γιορτινό σκηνικό στήνεται στο Dream City της Πέτρου Ράλλη 62, για τους αμετανόητους clubbers της πόλης. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τεχνητό χιόνι, special χορογραφίες και ένα δυνατό, εορταστικό DJ set συνθέτουν τη νύχτα του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν. Από το εορταστικό «μενού» δεν θα λείπουν και οι guest καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής για να απογειώσουν το κέφι ακόμα περισσότερο. Σε όλα αυτά προσθέστε το ειδικό πακέτο προσφορών στις τιμές και τη δωρεάν μετακίνηση όλο το βράδυ από το Γκάζι με το Party Bus. Πληροφορίες/Κρατήσεις 210 5444731.

Το Club Decadence επιστρέφει με ένα μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ιστορικό κτήριο του Βooze Cooperativa που θα αρχίσει στις 10 το βράδυ και θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 1/01/2016. Στα πλατό θα συναντηθούν ο Νίκος Λακόπουλος, ο Πάνος Παναγιωτάκος, ο Γιάννης Μπεγνής (SEVEK) και άλλοι παλιοί και νέοι djs του -άστεγου- Decadence που επανέρχεται στη δράση με πολλές δραστηριότητες. Special Guest: Ο Μάκης Παπασημακόπουλος. Είσοδος ελεύθερη.

Με ένα εκκεντρικό και εμπνευσμένο πάρτι-πασαρέλα από την cult classic ταινία των 00s, Zoolander, το Ρομάντσο αποχαιρετά την τελευταία βραδιά του 2015, την Πέμπτη 31/12. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, τα φωτογραφικά φλας θα λάμψουν και το πάρτι θα ξεκινήσει με νέον φώτα και εντυπωσιακά εφέ. Τις μουσικές θα επιλέγουν οι Constantine Kalfakakos, Miss Linenwood, Katerina Karali, Paul, Sepho, George Dimitrakopoulos, Cue Ed και Το Βουνό. Για περισσότερες πληροφορίες: 216 7003325

entertainment.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024