Ανταλλαγή πυρών και ένταση στα σύνορα Ισραήλ – Λιβάνου
Βλήματα όλμου που εκτοξεύθηκαν από το Ισραήλ έπεσαν εντός του λιβανικού εδάφους σε ακατοίκητες περιοχές της μεθορίου, ανακοίνωσαν πηγές των λιβανικών υπηρεσιών ασφαλείας. Νωρίτερα την Κυριακή, τρεις ρουκέτες Κατιούσα που είχαν εκτοξευθεί από τον Λίβανο έπληξαν περιοχές του βορείου Ισραήλ.
Βλήματα όλμου που εκτοξεύθηκαν από το Ισραήλ έπεσαν εντός του λιβανικού εδάφους σε ακατοίκητες περιοχές της μεθορίου, ανακοίνωσαν πηγές των λιβανικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Νωρίτερα την Κυριακή, τρεις ρουκέτες Κατιούσα που είχαν εκτοξευθεί από τον Λίβανο έπληξαν περιοχές του βορείου Ισραήλ, σύμφωνα με ισραηλινές στρατιωτικές πηγές.
Η διασυνοριακή ένταση συνεχίζεται μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κατά την οποία σκοτώθηκε το ηγετικό μέλος της οργάνωσης Χεζμπολάχ, Σαμίρ Καντάρ, το Σάββατο κοντά στη Δαμασκό.
Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο Σαμίρ Καντάρ προετοίμαζε επιθέσεις κατά του Ισραήλ από το έδαφος της Συρίας, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει την αεροπορική επιδρομή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του
- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται…
- Χαράλαμπος Αθανασίου – Τάσος Χατζηβασιλείου: Nέα δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή
- Αυτά είναι τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που ίσως σου κοστίσουν ακριβά – Τι απαγορεύεται με τον νέο ΚΟΚ
- AI: Τι πρέπει να μάθουμε στα παιδιά για να είναι έτοιμα για ένα μέλλον που διαμορφώνεται απ’την τεχνητή νοημοσύνη;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442