Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση της Επιτροπής Κυπέλλου για την κλήρωση

Ανακοίνωση της Επιτροπής Κυπέλλου για την κλήρωση

Την απάντηση της έδωσε η Επιτροπή Κυπέλλου για τη σύγχυση που επικράτησε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Κυπέλλου, με ανακοίνωση που εξέδωσε, απαντώντας έτσι σε μερίδα των ΜΜΕ για τα όσα έγραψαν. Συγκεκριμένα λίγο μετά την έναρξη δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση και για λίγη ώρα υπήρχε μια μικρή σύγχυση όσον αφορά τα ζευγάρια. Στην ανακοίνωση αναφέρεται τέλος πως όσοι εκπρόσωποι ομάδων βρίσκονταν στο χώρα «δεν εξέφρασαν την παραμικρή ένσταση, απορία, αντίρρηση, διαφωνία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και αντιλήφθηκαν πλήρως τα πάντα».

Την απάντηση της έδωσε η Επιτροπή Κυπέλλου για τη σύγχυση που επικράτησε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Κυπέλλου, με ανακοίνωση που εξέδωσε, απαντώντας έτσι σε μερίδα των ΜΜΕ για τα όσα έγραψαν.

Συγκεκριμένα λίγο μετά την έναρξη δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση και για λίγη ώρα υπήρχε μια μικρή σύγχυση όσον αφορά τα ζευγάρια.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται τέλος πως όσοι εκπρόσωποι ομάδων βρίσκονταν στο χώρα «δεν εξέφρασαν την παραμικρή ένσταση, απορία, αντίρρηση, διαφωνία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και αντιλήφθηκαν πλήρως τα πάντα».

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τα όσα αναπαράγονται σε αρκετές ηλεκτρονικές σελίδες αναφορικά με τη διαδικασία κλήρωσης των ζευγαριών για την 3η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2015-2016, που διενεργήθηκε σήμερα, από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοινώνονται τα παρακάτω:

«Πριν από την έναρξη της κλήρωσης η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν σαφής και ξεκάθαρη σε όλους τους παριστάμενους, εκπροσώπους των ΠΑΕ και εκπροσώπους των ΜΜΕ. Μάλιστα, για τη διευκόλυνσή τους και προς απάντηση οποιασδήποτε απορίας προκαταβολικά, είχε διανεμηθεί σε όλους έγγραφο στο οποίο αναφέρονταν αναλυτικά και τα δύο γκρουπ δυναμικότητας αλλά και η διαδικασία που θα ακολουθείτο, βάσει όσων αναφέρονται στην προκήρυξη του Κυπέλλου και είναι γνωστά εδώ και μήνες στους ενδιαφερόμενους.

Οι παρόντες εκπρόσωποι των ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Στράτος Σιωπήλης (Παναθηναϊκός), Λάμπρος Μπίρδας (ΠΑΟΚ), Βασίλης Γκαγκάτσης (Πανιώνιος) και Φάνης Ξηνταβελώνης (Πλατανιάς) δεν εξέφρασαν την παραμικρή ένσταση, απορία, αντίρρηση, διαφωνία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και αντιλήφθηκαν πλήρως τα πάντα.

Ίσως λίγη περισσότερη προσοχή και ησυχία σε μια τέτοια διαδικασία να βοηθούσε όσους δεν κατάλαβαν αυτό που όλοι οι άλλοι αντιλήφθηκαν, και να μην το βαφτίζουν με περισσή ευκολία «γκάφα», «φιάσκο», «παρωδία» κλπ. για να καλύψουν τη δική τους αβλεψία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024