Καταδικαστέα από κάθε δημοκρατικό πολίτη η επίθεση στον Β.Οικονόμου, λένε οι ΑΝΕΛ
«Η επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου είναι αποκρουστική και καταδικαστέα από κάθε δημοκρατικό πολίτη» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Η επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου είναι αποκρουστική και καταδικαστέα από κάθε δημοκρατικό πολίτη» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Οι ΑΝΕΛ καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε κρούσμα βίας, είτε στόχος είναι ‘επώνυμοι’ βουλευτές, είτε είναι απλοί πολίτες διαφορετικών φρονημάτων. Τα φαινόμενα βίας δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη» καταλήγει.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).