Η Ατλέτικο «έπιασε» τη Μπάρτσα, ήττα για την ανήμπορη Ρεάλ
Η φορμαρισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης υπερασπίστηκε με 2-1 το «Βιθέντε Καλντερόν», απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, για την 15η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, και «έπιασε» την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της κατάταξης. Δε μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Ιδιαίτερα όταν τα μεγάλα της αστέρια (Ρονάλντο, Μπενζεμά, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ) δεν... υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω που της δίνεται η ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι του τίτλου, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ την... κλωτσάει.
Η φορμαρισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης υπερασπίστηκε με 2-1 το «Βιθέντε Καλντερόν», απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, για την 15η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, και «έπιασε» την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της κατάταξης.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ στο 27΄ με τον Λαπόρτε, αλλά Νίγκεθ (45΄) και Γκριεζμάν (67΄) φρόντισαν να «χαρίσουν» το πολύτιμο «τρίποντο» στην Ατλέτικο.
Δε μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Ιδιαίτερα όταν τα μεγάλα της αστέρια (Ρονάλντο, Μπενζεμά, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ) δεν… υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω που της δίνεται η ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι του τίτλου, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ την… κλωτσάει.
Το… δώρο της Λα Κορούνια (2-2 με τη Μπαρτσελόνα) δεν το εκμεταλλελύτηκαν οι «μερένγκες» που ηττήθηκαν 0-1 στο «Μαδριγάλ» από τη Βιγιαρεάλ (τρίτη ήττα στη σεζόν), χάρις στο γκολ του Ρομπέρτο Σολδάδο στο ξεκίνημα του ματς κι όχι μόνο δεν πλησίασαν, αλλά απομακρύνθηκαν κι άλλο από την κορυφή.
Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία πέτυχε η Μάλαγα, η οποία επιβλήθηκε με 2-1, εκτός έδρας, της Ράγιο Βαγιεκάνο.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.