Βουλιαγμένη, Εθνικός, Γλυφάδα και Παλαιό Φάληρο εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου πόλο, μετά τους αγώνες της Α΄ φάσης.
Οι τέσσερις ομάδες, μαζί με αυτές που πέρασαν απευθείας στην οκτάδα (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Υδραϊκός, ΠΑΟΚ) θα μπουν την Τετάρτη 16/12 στην κληρωτίδα της ΚΟΕ για να προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 27 Ιανουαρίου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.