Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ντέρμπι Κηφισιά – Φοίνικας, «δοκιμασίες» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ
Το ντέρμπι των ομάδων που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, δηλαδή της Κηφισιάς και του Φοίνικα Σύρου, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μεταξύ των συναντήσεων της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί το διήμερο 9 - 10 Δεκεμβρίου. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στη Μίκρα από τον Άρη, ενώ ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ζελιάσκοφ πια στον πάγκο του θα υποδεχθεί την Πέμπτη την Ορεστιάδα και ο Παναθηναϊκός την Παναχαϊκή. Δυνατά επίσης αναμένονται και τα υπόλοιπα δύο αυριανά παιχνίδια σε Λαμία και Αλεξανδρούπολη, τους γηπεδούχους να υποδέχονται αντίστοιχα τους Ηρακλή και Παμβοχαϊκό.
Tο ντέρμπι των ομάδων που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, δηλαδή της Κηφισιάς και του Φοίνικα Σύρου, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μεταξύ των συναντήσεων της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί το διήμερο 9 – 10 Δεκεμβρίου.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στη Μίκρα από τον Άρη, ενώ ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ζελιάσκοφ πια στον πάγκο του θα υποδεχθεί την Πέμπτη την Ορεστιάδα και ο Παναθηναϊκός την Παναχαϊκή.
Δυνατά επίσης αναμένονται και τα υπόλοιπα δύο αυριανά παιχνίδια σε Λαμία και Αλεξανδρούπολη, τους γηπεδούχους να υποδέχονται αντίστοιχα τους Ηρακλή και Παμβοχαϊκό.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία:
Tετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 Μίκρα 16:30 Άρης-Ολυμπιακός (Δανιηλίδου, Δεληκωστίδης)
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!