Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαίο «διπλό» του Λεβαδειακού στα Γιάννενα

Σπουδαίο «διπλό» του Λεβαδειακού στα Γιάννενα

Με σκόρερ τον Μίνγκα στο 67΄, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, και έπιασε τον Πλατανιά στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με σκόρερ τον Μίνγκα στο 67΄, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, και έπιασε τον Πλατανιά στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, έλεγξαν το ματς το α΄ ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ένα δυνατό σουτ του Ακόστα έξω από την περιοχή (14΄) έφυγε άουτ, ενώ ο Τσιντώτας έσωσε την εστία του σε δύο περιπτώσεις, στο 20΄ και στο 33΄, σε ισάριθμα σουτ του Μανιά. Το μόνο που είχε να αντιτάξει ο Λεβαδειακός σε αυτό το διάστημα ήταν ένα σουτ του Ντομοβτσίσκι (28΄), που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο β΄ μέρος, χωρίς όμως να γίνει απειλητικός. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σε μία από τις λιγοστές αντεπιθέσεις τους να ανοίξουν το σκορ με τον Μίνγκα στο 67΄, μετά από ασθενή απόκρουση του Βελλίδη σε σουτ του Μάντζιου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, όμως στο 71΄ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού, το γύρισμα του Σαπαλίδη κόντραρε στα σώματα των αμυνομένων, με τον Τσιντώτα να είναι εξουδετερωμένος. Δύο λεπτά αργότερα ο Μάντζιος έχασε μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του, καθώς αστόχησε απέναντι από τον Βελλίδη, αλλά οι Βοιωτοί δεν το πλήρωσαν, καθώς ο Μανιάς σπατάλησε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της ομάδας του στο 87΄, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ ενώ ήταν αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Λίλα, Καρανίκας, Φερφελής – Ντομοβτσίσκι, Νικολάου, Μάντζιος, Μίνγκας, Καψάσκης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Γιάκος (57΄ Λίλα), Μανιάς, Μπέριος, Ακόστα (81΄ Φερφελής), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (71΄ Σαπαλίδης), Καρανίκας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Νικολάου, Μανωλάς, Μαχαίρας (76΄ Μάγκας), Ουόν, Γιακουμάκης, Τριποτσέρης, Ντομοβτσίσκι (78΄ Καψάσκης), Μάντιος, Μίνγκας (90΄+ Τόπι)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024