«Ο Κουκουμπλής» διαδραστική παράσταση από το Μικρό Νότο
Επιμέλεια: Πάνος Βασιλάκης Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, παρουσιάζει τη νέα διαδραστική παράσταση «Ο Κουκουμπλής», κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, στο Θέατρο 104, στο Γκάζι. Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:00 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016. Τα […]
Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, παρουσιάζει τη νέα διαδραστική παράσταση «Ο Κουκουμπλής», κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, στο Θέατρο 104, στο Γκάζι.
Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:00 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016.
Τα παιδιά αναζητούν τη γλύκα στα παραμύθια «Το πιο γλυκό ψωμί», «Ο Κουκουμπλής», «Η Βασιλοπούλα και το άλας» και κάθε Κυριακή θα ζυμώσουν και στο τέλος της παράστασης θα γευτούν αχνιστό και μοσχομυριστό ψωμί.
Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, καθοδηγούν την εξέλιξη των παραμυθιών με τις σκέψεις και το συναίσθημά τους. Με λόγο αλλά και κίνηση, εκφράζονται γύρω από την αγάπη, την αλαζονεία, την εξουσία, την υπομονή, την απώλεια, τη γενναιότητα, το θυμό, το φόβο.
Η παράσταση «Ο Κουκουμπλής» απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών. Τις καθημερινές, ταξιδεύει μέσα στα σχολεία, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία στα παιδιά και πολύτιμα εκπαιδευτικά εργαλεία στους δασκάλους.
Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, παράλληλα με τη νέα της παράσταση «Ο Κουκουμπλής» συνεχίζει τις παραστάσεις «Η Μυλωνού» και «Αισώπου Κόμιξ!».
Συντελεστές: Διασκευή-Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος Μουσική σύνθεση-στίχοι τραγουδιών: Πέτρος Δαμουλής
Εισιτήριο: 8 ευρώ Κρατήσεις: 2103455020-6940290312 Διάρκεια: 90 λεπτά (τα πρώτα 15 λεπτά είναι το ζύμωμα)
Έκπτωση 10% για ομάδες άνω των 10 ατόμων Δωρεάν πρόσκληση για τους εκπαιδευτικούς παιδικών σταθμών και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με απαραίτητη την κράτηση θέσης στο 6947421432 και την επίδειξη της εκπαιδευτικής ταυτότητας
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας