Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Το επιτελείο που έχει επωμιστεί την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, βρέθηκε σύσσωμο στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την πρώτη συνάντηση με πολιτειακούς φορείς. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται αναλυτικά στους παρευρισκόμενους και την θετική έκβαση της συνάντησης.

Το επιτελείο που έχει επωμιστεί την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, βρέθηκε σύσσωμο στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την πρώτη συνάντηση με πολιτειακούς φορείς.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται αναλυτικά στους παρευρισκόμενους και την θετική έκβαση της συνάντησης.

Αναλυτικά:

«Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αντικείμενο συζήτησης το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το σωματείο ΑΕΚ (ιδιοκτήτης του οικοπέδου) και η Δικέφαλος 1924 ΑΕ (ως κατασκευάστρια εταιρία του νέου γηπέδου) εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ.:

-Δημήτρη Ανδριόπουλο (Dimand AE – τεχνική υποστήριξη)

-Πάνο Παναγιωτίδη (πολιτικός μηχανικός και διευθυντής του έργου κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ)

-Mιχάλη Αναστασόπουλο (νομικός), υποστήριξη θεμάτων σωματείου ΑΕΚ

-Δημήτρη Αργυρόπουλο (περιβαλλοντολόγος) μετά του κ. Δημητρίου Οικονόμου, καθηγητή χωροταξίας και περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

-Γιάννη Δεμάγκο, μετά του κ. Κωνσταντίνου Ζέκου (κυκλοφοριολόγοι).

Εκ μέρους του Υπουργείου παρέστησαν οι γενικοί γραμματείς, κυρίες Χριστίνα Μπαριτάκη και Ειρήνη Κλαμπατσέα με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου. Επίσης παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου, ενώ ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου κα Σπανούδη και κα Μπαρούτα και από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Συζητήθηκαν τα θέματα, που είχε θέσει το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που έχει καταθέσει η ΑΕΚ και η συζήτηση διεξήχθη σε κλιμα κατανόησης. Με την ολοκλήρωση της τρίωρης εποικοδομητικής συζητήσης ακολούθησε η διαδικασία για τη μελέτη σε θεσμικό επίπεδο μέσα σε συναινετικό κλίμα.

Την προσεχή Τρίτη 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση προκειμένου να παραδώσει η πλευρά της ΑΕΚ όλα όσα ζητήθηκαν από την πλευρά του Δήμου».

Η συνάντηση της ερχόμενης Τρίτης έχει να κάνει με τα δύο τελευταια ζητήματα που μένει να ξεπεραστούν από τη μελέτη και είναι στάθμευση και κυκλοφοριακό. Πάνω σε αυτά ο Ανδριόπουλος θα δώσει εξηγήσεις τεχνικές πάνω στα θέματα, τις θέσεις της ΑΕΚ και πρόθεση είναι το θέμα να κλείσει σε αυτό το ραντεβού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024