Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καβγάς Γεροβασίλη - Κουμουτσάκου στο περιθώριο του Συμβουλίου

Καβγάς Γεροβασίλη – Κουμουτσάκου στο περιθώριο του Συμβουλίου

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Το επεισόδιο σημειώθηκε στην αίθουσα όπου βρίσκονται οι συνεργάτες των πολιτικών αρχηγών.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην αίθουσα όπου βρίσκονται οι συνεργάτες των πολιτικών αρχηγών.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε προς τους δημοσιογράφους η κ. Γεροβασίλη για τα θέματα που συζητούνται στο Συμβούλιο.

Τότε επενέβη σε έντονο ύφος ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος κατηγόρησε την κυβερνητική εκπρόσωπο ότι προσπαθεί να δώσει κλίμα, την ώρα που είναι σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

«Είναι ντροπή αυτά που κάνετε» φέρεται να είπε ο κ. Κουμουτσάκος, κάνοντας παράλληλα λόγο για θεσμικό ατόπημα και απόπειρα χαλιναγώγησης των ανθρώπων του Τύπου.

Στο επεισόδιο επενέβη ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Κουμουτσάκο και τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να φιμώσει τον Τύπο, λέγοντας «κρίμα, είσαι και διπλωμάτης».

Ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε λέγοντας «άσε με να κάνω την δουλειά μου», ενώ η κ. Γεροβασίλη δήλωσε ότι ως κυβερνητική εκπρόσωπος οφείλει να ενημερώνει τους δημοσιογράφους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024