Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Σεβεντισίξερς αυτοσαρκάζονται για την τραγική απόδοση τους

Οι Σεβεντισίξερς αυτοσαρκάζονται για την τραγική απόδοση τους

Οι Φιλαδέλφεια Σεβεντισίξερς πραγματοποιούν ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα ομάδας στην ιστορία του NBA, καθώς και ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία του επαγγελματικού αθλητισμού των ΗΠΑ με το 0-16 που έχουν ως ρεκόρ μέχρι στιγμής. Μάλιστα με 3 ακόμα ήττες θα σπάσουν το ρεκόρ των Νετς τη σεζόν 2010-2011 και θα έχουν το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του NBA. Έτσι λοιπόν, με το απαραίτητο δείγμα αυτοσαρκασμού η ομάδα ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter μια κινούμενη εικόνα (GIF) που αντικατοπτρίζει ακριβώς την ψυχολογική κατάσταση όλων.

Οι Φιλαδέλφεια Σεβεντισίξερς πραγματοποιούν ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα ομάδας στην ιστορία του NBA, καθώς και ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία του επαγγελματικού αθλητισμού των ΗΠΑ με το 0-16 που έχουν ως ρεκόρ μέχρι στιγμής.

Μάλιστα με 3 ακόμα ήττες θα σπάσουν το ρεκόρ των Νετς τη σεζόν 2010-2011 και θα έχουν το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του NBA.

Οι… αρνητικές διακρίσεις δεν σταματούν εκεί, αφού με την ήττα από τους Σέλτικς τα ξημερώματα της Πέμπτης ισοφάρισαν το χειρότερο σερί ηττών στην ιστορία του ΝΒΑ (26 συνεχόμενες), και άμα χάσουν ακόμα έναν αγώνα το «σπάνε» και αυτό.

Μετά τη 16η ήττα, άλλα και όλα τα παραπάνω όπως είναι λογικό το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό και η απογοήτευση κυριαρχεί.

Έτσι λοιπόν, με το απαραίτητο δείγμα αυτοσαρκασμού η ομάδα ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter μια κινούμενη εικόνα (GIF) που αντικατοπτρίζει ακριβώς την ψυχολογική κατάσταση όλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024