«Ενότητα και σοβαρότητα» ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς για τα εσωκομματικά
«Ενότητα και σοβαρότητα» ζήτησε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κληθείς να σχολιάσει τα εσωτερικά του κόμματος. Παρόμοια δήλωση έκανε απευθυνόμενος στον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη.
«Ενότητα και σοβαρότητα» ζήτησε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κληθείς να σχολιάσει τα εσωτερικά του κόμματος.
«Για τα εσωτερικά μας δύο μόνο λέξεις που πρέπει όλοι να τις σεβαστούμε: Ενότητα και σοβαρότητα. Τίποτα άλλο» δήλωσε ο κ. Σαμαράς προσερχόμενος στην παρουσίαση του βιβλίου «Έξι προεδρικά πορτρέτα» που έγινε σε αίθουσα του υπουργείου Εξωτερικών.
Παρόμοια δήλωση έκανε απευθυνόμενος στον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου: «Να κάνεις ό,τι πρέπει για να προχωρήσουμε σε εκλογές με σοβαρότητα και ενότητα», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
- Το Ιράν απαντά στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ με επιθέσεις στον Κόλπο – Πώς φτάσαμε στον νέο κύκλο έντασης
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442