Σάββατο 09 Μαϊου 2026
weather-icon 22o
Ένας στους τρεις έχασε τη ρύθμιση για χρέη στο ΙΚΑ

Ένας στους τρεις έχασε τη ρύθμιση για χρέη στο ΙΚΑ

Εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων βγήκε ήδη το 30% των εργοδοτών που υπέβαλε αίτηση στο ΙΚΑ. Το γεγονός οδηγεί σε πάνω από 1 δισ. ευρώ απώλειες για το Ταμείο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων βγήκε ήδη το 30% των εργοδοτών που υπέβαλε αίτηση στο ΙΚΑ. Το γεγονός οδηγεί σε πάνω από 1 δισ. ευρώ απώλειες για το Ταμείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, συνολικά 33.972 οφειλέτες σε σύνολο 113. 932 που είχαν ενταχθεί έως και τον Ιούλιο στη ρύθμιση των 100 δόσεων, σταμάτησαν να πληρώνουν, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να χάσουν τη ρύθμιση και το ΙΚΑ έσοδα πάνω από 1 δισ. ευρώ που υπολόγιζε ότι θα εισπράξει, σε βάθος χρόνου, μέσω του ν. 4321/15.

Τον Οκτώβριο στη ρύθμιση των 100 δόσεων ήταν 84.662 οφειλέτες του ΙΚΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνολικός αριθμός όσων την «έχασαν», αν συνυπολογιστούν και όσοι είχαν ρυθμίσει οφειλές μέσω του ΚΕΑΟ, θα φτάσει τους 36.000.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 09 Μαϊου 2026
Cookies