Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με το «Alien: Covenant»
Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση
Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με το «Alien: Covenant», το δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας που ξεκίνησε με το «Προμηθέας», στο σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος πίσω στο 1977 με το «Alien» – ένα από τα πιο σημαντικά έργα επιστημονικής φαντασίας σε ολόκληρη την ιστορία του κινηματογράφου.
Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» David (Michael Fassbender), επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία αρχικά άλλαξε τον τίτλο της δυο φορές, από Prometheus 2 σε Alien: Paradise Lost. Τελικά επικράτησε το Alien: Covenant. Στο δεύτερο μέρος πρόκειται να ξαναδούμε τους
Michael Fassbender και Noomi Rapace ως David και Elizabeth Shaw αντίστοιχα.
Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016, ενώ η έξοδός της στις αμερικανικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου του 2017.
entertainment.in.gr
- «Η νίκη κατά του καρκίνου μαστού ήταν ένα θαύμα» – Ο πρώην ντράμερ των KISS μιλά για την ασθένεια και την προσευχή
- Η κυβέρνηση εξειδικεύει τα μέτρα για τους αγρότες
- Καλπάζουν γρίπη και RSV – Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων
- Νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, η Δέσποινα Λιμνιωτάκη
- Αρχαία Τενέα Κορίνθου: Τι έφερε στο φως η ανασκαφή
- Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες – Νέο έκτακτο δελτίο
