
Δυνατό τεστ για την Εθνική απέναντι στην Τουρκία
Έναν δυνατό αγώνα, τον δεύτερο του Μίχαελ Σκίμπε στο «τιμόνι», δίνει η Εθνική απέναντι στην Τουρκία στο στάδιο «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης (20:15). Η «γαλανόλευκη» προέρχεται από τα καταστροφικά προκριματικά του Euro 2016, όπου τερμάτισε τελευταία στον όμιλο της, καθώς και από την ήττα από το Λουξεμβούργο στο ντεμπούτο του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού στον πάγκο.
Έναν δυνατό αγώνα, τον δεύτερο του Μίχαελ Σκίμπε στο «τιμόνι», δίνει η Εθνική απέναντι στην Τουρκία στο στάδιο «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης (20:15).
Η «γαλανόλευκη» προέρχεται από τα καταστροφικά προκριματικά του Euro 2016, όπου τερμάτισε τελευταία στον όμιλο της, καθώς και από την ήττα από το Λουξεμβούργο στο ντεμπούτο του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού στον πάγκο.
Έτσι ο αγώνας με τους Τούρκους θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμαστεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν μαζί ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο ομόλογός του, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Σημειώνεται επίσης ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, ενώ οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.
Διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζανλούκα Καριολάτο και Αλεσάντρο Τζαλατίνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανανέωσε με τον Κωνσταντινίδη ο Ολυμπιακός
- Βρετανία: Ο Άντι Μπέρναμ αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός τη Δευτέρα
- Παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων με δράστες ένστολους και μη – Νέα έκθεση του Μηχανισμού Καταγραφής της ΕΕΔΑ
- Gen Z εναντίον AI: Γιατί οι νέοι δεν πείθονται από την «επανάσταση» της τεχνητής νοημοσύνης
- «Καμπανάκι» ΤτΕ για την ελληνική οικονομία
- Ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε ο Κλάιμπερν (pic)



