Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μέσι λίγο πριν το Clasico
Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, πέντε ημέρες προτού οι -πρωτοπόροι της βαθμολογίας- «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίσουν στη Μαδρίτη την -δεύτερη της κατάταξης- Ρεάλ, στο πρώτο από τα δύο "Clasico" της σεζόν για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε τεθεί εκτός «μάχης» λόγω τραυματισμού στο γόνατο από τα τέλη Σεπτεμβρίου, στερώντας τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας από το... φονικότερο «όπλο» τους.
Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, πέντε ημέρες προτού οι -πρωτοπόροι της βαθμολογίας- «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίσουν στη Μαδρίτη την -δεύτερη της κατάταξης- Ρεάλ, στο πρώτο από τα δύο «Clasico» της σεζόν για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Ο Αργεντινός επιθετικός είχε τεθεί εκτός «μάχης» λόγω τραυματισμού στο γόνατο από τα τέλη Σεπτεμβρίου, στερώντας τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας από το… φονικότερο «όπλο» τους.
Παρά την απουσία του Μέσι, ωστόσο, οι Καταλανοί έχουν παρουσιάσει καλό πρόσωπο, στηριζόμενοι κυρίως στους φορμαρισμένους Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.
«Στην προπόνηση μετείχε ο Λέο Μέσι, ο οποίος συνεχίζει την ανάρρωσή του από τον τραυματισμό στο αριστερό γόνατο που υπέστη στις 26 Σεπτεμβρίου» αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της «Μπάρτσα» και προσθέτει ότι επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος είχε τεθεί «νοκ άουτ» από την αναμέτρηση της 4ης Νοεμβρίου με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το Champions League, λόγω προβλήματος στη γάμπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προληπτική εκκένωση οικισμών του Δήμου Καλαμάτας-Αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Με 32 αθλητές η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου – Συμμετέχει για πρώτη φορά ο Τεντόγλου
- Βιολάντα: «Με προσωρινή άδεια που είχε λήξει το 2022 λειτουργούσε το εργοστάσιο» – Τι λέει ο δικηγόρος συγγενών θυμάτων
- Δίκη υποκλοπών: Αμφισβήτησαν το πόρισμα της ΑΠΔΠΧ και μαρτυρίες οι συνήγοροι του Φέλιξ Μπίτζιου
- Η γάτα, το ποντίκι και η ΚΕΔ
- Ο σεναριογράφος του «Pulp Fiction» αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τεχνητή νοημοσύνη, όσο το Χόλιγουντ αγωνιά





