Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρθο και Μπαρμπόσα μιλούν για το εφιαλτικό βράδυ στο Παρίσι

Αρθο και Μπαρμπόσα μιλούν για το εφιαλτικό βράδυ στο Παρίσι

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τρεις παίκτες της ΑΕΚ, οι Αρθο, Μπαρμπόσα και Γκάλο, που είχαν την έμπνευση να συνδυάσουν το ρεπό τους με μια τριήμερη «απόδραση» στο Παρίσι. Ποιος να το φανταζόταν, ότι τελικά το ταξίδι τους θα κατέληγε στη δική τους επιθυμία να αποδράσουν από την «Πόλη του Φωτός», καθώς βίωσαν από κοντά την τρομοκρατική ενέργεια της 13ης Νοεμβρίου που συγκλόνισε την υφήλιο.

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τρεις παίκτες της ΑΕΚ, οι Αρθο, Μπαρμπόσα και Γκάλο, που είχαν την έμπνευση να συνδυάσουν το ρεπό τους με μια τριήμερη «απόδραση» στο Παρίσι.

Ποιος να το φανταζόταν, ότι τελικά το ταξίδι τους θα κατέληγε στη δική τους επιθυμία να αποδράσουν από την «Πόλη του Φωτός», καθώς βίωσαν από κοντά την τρομοκρατική ενέργεια της 13ης Νοεμβρίου που συγκλόνισε την υφήλιο.

Ο Σέθαρ Αρθο, μάλιστα, άφησε τους συμπαίκτες του με κομμένη την ανάσα στη σημερινή προπόνηση, καθώς τους εξομολογήθηκε ότι τη στιγμή που το Παρίσι άρχισε να σείεται από τις εκρήξεις, ο ίδιος βρισκόταν με φίλους του σε εστιατόριο 100 μέτρα από το Μπατακλάν.

Απαντες τέθηκαν πάραυτα σε περιορισμό και κατάφεραν να φύγουν για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους μετά από 3-4 ώρες. Ο Ελντερ Μπαρμπόσα που ταξίδεψε στο Παρίσι με την οικογένειά του, αποκάλυψε ότι είχε περάσει από το σημείο των εκρήξεων περίπου μία ώρα πριν.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου, μόλις άρχισε να φαίνεται το μέγεθος της τραγωδίας, οι άνθρωποι της ΑΕΚ επικοινώνησαν αμέσως με τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, η αρχική ενημέρωση που υπήρχε αφορούσε μόνο τους Γκάλο και Μπαρμπόσα, αφού δεν είχε γίνει γνωστό ότι μαζί τους ταξίδεψε και ο Αρθο. Η παρουσία του Ισπανού στο Παρίσι μαθεύτηκε από αναρτήσεις του ίδιου στο instagram και στη συνέχεια ήλθαν σε επαφή μαζί του και από την ΑΕΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024