Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φοβούνται σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα του Όντομ οι γιατροί

Φοβούνται σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα του Όντομ οι γιατροί

Μπορεί ο Λαμάρ Όντομ να κέρδισε την μάχη για τη ζωή του, όμως τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί για τον 34χρονο πρώην μπασκεττμπολίστα. Ο Όντομ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας σε κλινική του Λος Άντζελες και ενώ έχει ξυπνήσει από κώμα, οι γιατροί εκφράζουν προβληματισμούς πως ίσως υπάρχει σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα που θα μείνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Μπορεί ο Λαμάρ Όντομ να κέρδισε την μάχη για τη ζωή του, όμως τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί για τον 34χρονο πρώην μπασκετμπολίστα. Ο Όντομ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας σε κλινική του Λος Άντζελες και ενώ έχει ξυπνήσει από κώμα, οι γιατροί εκφράζουν προβληματισμούς πως ίσως υπάρχει σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα που θα μείνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Όντομ δυσκολεύεται να αναγνωρίσει την οικογένεια του, δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ αρκετές φορές δείχνει ναι είναι χαμένος.

«Του λέμε πως έπαθε εγκεφαλικό, αλλά δε του λέμε πως προήλθε γιατί αυτό θα τον γυρίσει πολύ πίσω. Δεν ρωτάει ποτέ γιατί είναι εδώ. Είναι πολύ μπερδεμένος. Μερικές φορές ξέρει ποιος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μερικές όχι. Τη μία νομίζει πως είναι 26 χρονών, την άλλη 35. Μακάρι να ήταν 26 και να μην είχαν γίνει όλα αυτά», δήλωσε η πρώην -ακόμα δεν έχουν πάρει διαζύγιο- γυναίκα του, Κλόε Καρντάσιαν.

Θυμίζουμε πως ο Όντομ είχε βρεθεί αναίσθητος σε οίκο ανοχής, πριν από περίπου ένα μήνα, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κώμα, κατά τη διάρκεια του υπέστη και 12 εγκεφαλικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024