Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διανομή υλικού σε μετανάστες και πρόσφυγες σε Ελαιώνα και Γαλάτσι

Διανομή υλικού σε μετανάστες και πρόσφυγες σε Ελαιώνα και Γαλάτσι

Εξακόσιες πενήντα κούτες με ανθρωπιστικό υλικό διένειμε την Παρασκευή σε πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται προσωρινά σε Ελαιώνα και Γαλάτσι πολυμελές κλιμάκιο επαγγελματιών και εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Εξακόσιες πενήντα κούτες με ανθρωπιστικό υλικό (που περιείχαν σακούλες με ανδρικά, γυναικεία και παιδικά είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας) διένειμε την Παρασκευή σε πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται προσωρινά στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα και στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου πολυμελές κλιμάκιο επαγγελματιών και εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι δράσεις αυτές υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με το Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό, με σκοπό την υποστήριξη των νεοεισερχόμενων προσφύγων και μεταναστών.

Ο Γερμανικός Ερυθρός Σταυρός υποστηρίζει οικονομικά τη συνολική διανομή 19.000 πακέτων ανθρωπιστικής βοήθειας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2015.

Ανάλογες δράσεις υλοποιούνται ήδη στη Λέσβο, στο Κέντρο Προσωρινής Διαμονής Αιτούντων Άσυλο στο Λαύριο, στο Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και Ενσωμάτωσης Προσφύγων στην Αθήνα και στον Ειδικό Χώρο Διαμονής Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

Το σύνολο των διανομών συντονίζονται από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024