Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz SL 2016: Αποκάλυψη τώρα

Mercedes-Benz SL 2016: Αποκάλυψη τώρα

Πριν την επίσημη πρεμιέρα της στην Πόλη των Αγγέλων στις 17 Νοεμβρίου η SL προσφέρει γενναιόδωρα μια πρώτη εικόνα των κορυφαίων εκδόσεών της και των ανανεωμένων χαρακτηριστικών της.


Λίγο μετά την ανακοίνωση της παρουσίας της στην προσεχή έκθεση του Los Angeles, η Mercedes-Benz δίνει και τις πρώτες επίσημες συστάσεις για την ανανέωση του εμβληματικού της roadster, προσφέροντας παράλληλα μια γενναιόδωρη αλληλουχία εικόνων που ελάχιστες απορίες αφήνουν για τις αλλαγές στις επιφάνειες του μοντέλου.

Αρχικά, όπως είναι σαφές και από τις πρώτες εικόνες του μοντέλου, η έκθεση του Los Angeles θα φιλοξενήσει και την πρεμιέρα των εκδόσεων με την υπογραφή του Affalterbach και τα διακριτικά 63 και 65.

Ανεξαρτήτως έκδοσης και σε ό,τι αφορά συνολικά τη νέα εικόνα του γερμανικού roadster, είναι εξίσου σαφές ότι η Mercedes-Benz το αναπροσαρμόζει με βάση την αισθητική του κορυφαίου της coupe, AMG GT.

Έτσι, η νέα SL 63 ΑΜG υιοθετεί μια διαφοροποιημένη γρίλια με χαρακτηριστικά «απαστράπτουσες» λεπτομέρειες, νέο προφυλακτήρα όπου ακροβολίζονται οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ενώ την «όψη» της SL συμπληρώνουν τα εμπνευσμένα από την AMG GT φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Στο πίσω τμήμα διακρίνονται τα επίσης ανασχεδιασμένα φώτα σε συνδυασμό με ένα νέο και πιο επιβλητικό αεροδυναμικό διαχύτη και νέες απολήξεις χρωμίου για την εξάτμιση.

Σε ό,τι αφορά την κορυφαία SL 65 AMG, όπως επιβάλλουν οι συνήθειές της, εντάσσει ορισμένες πιο σκληροπυρηνικές λεπτομέρειες στην εμφάνισή της όπως τα ανθρακονημάτινα στοιχεία στους προφυλακτήρες και στα κατώτερα πλευρικά τμήματα και τις χαρακτηριστικής σχεδίασης ζάντες.

Στο εσωτερικό, έχει αυξηθεί το μέγεθος της οθόνης στο κέντρο του ταμπλό πάνω από την οποία κυριαρχεί ένα καινούριο αναλογικό ρολόι ενώ την εικόνα συμπληρώνουν λεπτομέρειες από ανθρακονήματα καθώς και ένας νέος επιλογέας για τα πέντε προγράμματα οδήγησης (Individual, Comfort, Sport, Sport+ και Race), ο οποίος πλαισιώνεται από τους διακόπτες για τη ρύθμιση της ανάρτησης και την λειτουργία του ESP.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη της ανανεωμένης SL, ωστόσο σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις, το γερμανικό roadster, θα επωφεληθεί από «από ισχυρότερους κινητήρες» ενώ στις επιλογές εξοπλισμού του θα συμπεριληφθεί το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων της φίρμας. Επίσης το παρών στον εξοπλισμό του θα δώσει το σύστημα Active Βody Control το οποίο παραμετροποιεί τη ρύθμιση των αμορτισέρ ελαχιστοποιώντας τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές.

auto.in.gr

Sports in

Το πόδι μιας «αρκούδας» διασχίζει την Ευρώπη - Ανάλυση του Economist

Στο αμείλικτο ερώτημα «τι θα γίνει εάν χάσει η Ουκρανία» επιχειρεί να απαντήσει ο Economist

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024