Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρισον Φορντ: «Θα ήθελα να παίξω ξανά τον Ιντιάνα Τζόουνς»

Χάρισον Φορντ: «Θα ήθελα να παίξω ξανά τον Ιντιάνα Τζόουνς»

Με τις μπαταρίες γεμάτες και την αναζήτηση για περιπέτεια να έχει γίνει δεύτερη φύση, ο Χάρισον Φορντ αποκαλύπτει ότι επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία Ιντιάνα Τζόουνς παρόλο που πάτησε τα 73 έτη.

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Με τις μπαταρίες γεμάτες και την αναζήτηση για περιπέτεια να έχει γίνει δεύτερη φύση, ο Χάρισον Φορντ αποκαλύπτει ότι επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία Ιντιάνα Τζόουνς παρόλο που πάτησε τα 73 έτη.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό Entertainment Weekly, θέλει να μπει ξανά στο πετσί του ήρωα, αφού η ταινία που τον συναντά είναι «ιστορική» και με σκηνοθέτη τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, o οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τη δημιουργία ενός νέου έργου.

Τα σχέδιά του δεν κινούνται ανεξάρτητα από τον Χάρισον Φορντ, τον οποίο φαίνεται ότι θα τοποθετήσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο όπως άφησε να εννοηθεί στα British Academy Britannia Awards. Λαμβάνοντας το βραβείο Albert R Broccoli Britannia, για τη συνεισφορά του στον κόσμο της ψυχαγωγίας, ο Σπίλμπεργκ απευθύνθηκε στον ηθοποιό και είπε: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε πάνω στον πέμπτο Ιντιάνα Τζόουνς. Αυτό δεν είναι ανακοίνωση, αλλά ευχή».

Ο παραγωγός Φρανκ Μάρσαλ, με τη σειρά του, επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι εξετάζεται η δημιουργία νέας ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς με τον Χάρισον Φορντ σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανέφερε,ωστόσο, πως το εγχείρημα θα ανοίξει το δρόμο για μελλοντικές περιπέτειες και νέους ήρωες κινούμενη στο ίδιο μήκος κύματος με το Star Wars: Επεισόδιο 7 – Η δύναμη ξυπνά.

Ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς, κατά πάσα πιθανότητα, θα γυριστεί στη Walt Disney Studios, που με την εξαγορά της εταιρείας παραγωγής της ταινίας Star Wars, Lucasfilm, απέκτησε όλα τα δικαιώματα των περιπετειών του αρχαιολόγου.

Οι οπαδοί της νέας ταινίας ελπίζουν σε μια βελτιωμένη συνέχεια μετά τον Ιντιάνα Τζόουνς και Το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου, το 2008, που δέχτηκε αρνητικά σχόλια για τη χρήση του CGI και για τη σκηνή εκείνη όπου ο ήρωας καταφέρνει να επιβιώσει, κρυμμένος σε ψυγείο, μετά από πυρηνική έκρηξη.

Στο άμεσο μέλλον, ο Χάρισον Φορντ επαναλαμβάνει το ρόλο του στην ταινία Star Wars: Επεισόδιο 7 – Η δύναμη ξυπνά, που θα κυκλοφορήσει την παραμονή των Χριστουγέννων στις ελληνικές αίθουσες, με την ανυπομονησία να χτυπά «κόκκινο».

entertainment.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024