Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super όραση με τα γυαλιά Varilux

Super όραση με τα γυαλιά Varilux

Πριν από 55 χρόνια έκανε την εμφάνιση του ένα πρωτοποριακό ζευγάρι γυαλιών το οποίο επέτρεπε στους πρεσβύωπες να βλέπουν καθαρά σε όλες τις αποστάσεις.

Πριν από 55 χρόνια έκανε την εμφάνιση του ένα πρωτοποριακό ζευγάρι γυαλιών το οποίο επέτρεπε στους πρεσβύωπες να βλέπουν καθαρά σε όλες τις αποστάσεις. Το πρώτο πολυεστιακό ζεύγος γυαλιών Varilux ήταν γεγονός και έμελλε να ταυτιστεί με την πιο προηγμένη τεχνολογία στο χώρο της οπτικής. Η εταιρία Essilor, εφευρέτης των πολυεστιακών γυαλιών Varilux, συνέχισε να εξελίσσει χρόνο με το χρόνο τον σχεδιασμό και την τεχνολογία πίσω από κάθε νέο τύπο Varilux με σκοπό να καλύψει τις οπτικές ανάγκες των πρεσβυώπων σε κάθε απόσταση και δραστηριότητα.

Η ζωή μας εξαρτάται από τις οπτικές πληροφορίες περισσότερο από ποτέ. Η ανάγκη για άνετη όραση υψηλής ευκρίνειας είναι επιτακτική καθώς το βλέμμα μας εναλλάσσει συνεχείς προσηλώσεις σε διαφορετικές αποστάσεις. Οι οθόνες των υπολογιστών, των tablets και των κινητών τηλεφώνων είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας ώστε η χρήση των πολυεστιακών γυαλιών να είναι η μοναδική αποδοτική και λειτουργική λύση για κάθε πρεσβύωπα.

Τα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως είναι οφθαλμικοί φακοί με πολλές εστίες όρασης. Μακρινή, μεσαία και κοντινή οι οποίες ενώνονται αρμονικά σε έναν οφθαλμικό φακό. Αυτή η μοναδική καινοτομία βοηθά τον πρεσβύωπα να βλέπει άριστα και στις τρεις αποστάσεις χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει μεταξύ κοντινών και μακρινών διορθωτικών γυαλιών.

Ανεξάρτητα απ’ την ύπαρξη μυωπίας, υπερμετρωπίας ή αστιγματισμού, κάθε πρεσβύωπας μπορεί σήμερα να βιώσει Super Όραση χάρη στην τεχνολογία αιχμής που φέρουν τα πολυεστιακά γυαλιά Varilux. Ποιος είπε ότι οι ήρωες της καθημερινότητας δεν έχουν Super όραση;

Βασίλης Κόκοτας, BSc, DOptom.

Extra Info
Τα γυαλιά Varilux συνοδεύονται από κάρτα αυθεντικότητας και εγγύηση προσαρμογής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν επισκεφθείτε το Varilux.gr.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024