Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα επαγγελματικά οχήματα της Renault στην έκθεση Meat Day’s

Τα επαγγελματικά οχήματα της Renault στην έκθεση Meat Day’s

H Renault θα συμμετέχει με τα επαγγελματικά της μοντέλα στην έκθεση Meat Days–Dairy Expo–Frozen Food που πραγματοποιείται 7-11 Νοεμβρίου στο χώρο του Metropolitan Expo.

Στο πλαίσιο της πάγιας φιλοσοφίας της γαλλικής φίρμας και πρώτης σε πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ανάγκες της αγοράς και τους επαγγελματίες όλων των κλάδων, ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην έκθεση Meat Days–Dairy Expo–Frozen Food που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2015 στο Metropolitan Expo.

Όσοι επισκέπτες επισκεφθούν το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο Renault Clio Pro+ καθώς και τα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi. Το τελευταίο εκτός από τη γνωστή επαγγελματική έκδοσή του, θα δώσει το παρών και σε μια διαφορετική εκδοχή εφοδιασμένη με ένα καινοτόμο θάλαμο διατήρησης ψύξης, ενώ αντιστοίχως «επαγγελματικές» λύσεις μετασκευής θα είναι διαθέσιμες και για τα υπόλοιπα μοντέλα της Renault.

Εκτός από την επαγγελματική γκάμα της γαλλικής φίρμας οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν επίσης να πληροφορηθούν, για τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλαίσιο του ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων για επαγγελματίες με καλύψεις για εγγύηση και οδική βοήθεια, Renault Pro+.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024