
Με ισραηλινά μαχητικά «γέμισε» ο ουρανός της Κύπρου
Ευρείας κλίμακας κοινή άσκηση Κύπρου-Ισραήλ με την ονομασία «Ονήσιλος - Γεδεών - 2/2015» πραγματοποιείται σήμερα στο FIR Λευκωσίας. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για προγραμματισμένη εδώ και καιρό άσκηση που σχεδιάστηκε από κοινού με το Ισραήλ και στην οποία συμμετέχουν μαχητικά αεροσκάφη από το Ισραήλ.
Ευρείας κλίμακας κοινή άσκηση Κύπρου-Ισραήλ με την ονομασία «Ονήσιλος – Γεδεών – 2/2015» πραγματοποιείται σήμεραστο FIR Λευκωσίας. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για προγραμματισμένη εδώ και καιρό άσκηση που σχεδιάστηκε από κοινού με το Ισραήλ και στην οποία συμμετέχουν μαχητικά αεροσκάφη από το Ισραήλ.
Η νέα άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, σε συνεργασία με τις κυπριακές Αρχές, περιλαμβάνει πτήσεις ισραηλινών αεροσκαφών σε διάφορες περιοχές του FIR Λευκωσίας.
Μαχητικά με το αστέρι του Δαβίδ πραγματοποιούν από το πρωί χαμηλές πτήσεις πάνω από την Κύπρο κυρίως πάνω από την Πάφο και τις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας.
Ανακοίνωση του κυπριακού υπουργείου Άμυνας αναφέρει ότι«από τις 07:00 έως 14:00, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένη άσκηση με την συμμετοχή επίγειων και εναέριων μέσων, εντός του FIR Λευκωσίας, στην ευρύτερη περιοχή Πάφου-Τροόδους-Λάρνακας, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος συνεργασίας για κοινές ασκήσεις μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημα προπονητής της Ντουμπάι BC ο Τσάβι Πασκουάλ – Υπέγραψε για τρία χρόνια (pic,vid)
- ΠΑΣΟΚ: Ένα γρήγορο μάθημα για όσα δεν μας λένε για την παιδεία από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Στέφανο Παραστατίδη
- Τα ισχυρότερα νομίσματα των τελευταίων 20 ετών
- LIVE: Γαλλία – Ισπανία
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιχείρηση για αγνοούμενο ψαρά στην Επανομή – Ανετράπη το σκάφος, διασώθηκε η σύζυγός του
- Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2030


