Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Flesh and Bone» ανεβάζει την μπάρα ψηλά

Το «Flesh and Bone» ανεβάζει την μπάρα ψηλά

Νέα σειρά του Starz

Μαντώ Σιώμου

Τη σκληρή πραγματικότητα του κόσμου του μπαλέτου έρχεται να μας δείξει η νέα δραματική σειρά του Starz, «Flesh and Bone». Η σειρά δημιουργήθηκε από τη συγγραφέα και παραγωγό του «Breaking Bad», Moira Walley-Beckett, η οποία μας δείχνει το οδυνηρό έργο που κρύβεται πίσω από την όμορφη σκηνή του μπαλέτου, μέσα από το δράμα μιας νεαρής χορεύτριας που προσπαθεί να επιτύχει ή εντέλει να επιβιώσει.

Στη σειρά ακολουθούμε την Claire Robbins, που υποδύεται η Sarah Hay (Black Swan), μια προβληματική αλλά ταλαντούχα χορεύτρια μπαλέτου που το σκάει από το σπίτι της για να βρεθεί στην ακρόαση μιας εταιρείας μπαλέτου της Νέας Υόρκης. Το ταλέντο της αναγνωρίζει ο διπολικός, καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας Paul Grayson, (Ben Daniels), που γίνεται εμμονικός μαζί της και προσπαθεί να την κάνει να θριαμβεύσει.

Οι παραστάσεις και ο ρεαλισμός της σειράς είναι καθηλωτικά. Η παραγωγός Moira Walley-Beckett επεσήμανε ότι: «Ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε τους χορευτές, να κάνουν ό,τι κάνουν και να τοποθετήσουμε την κάμερα οπουδήποτε». «Έτσι ώστε, να έχουμε την δυνατότητα να αναπνεύσουμε, και τον ιδρώτα, και το αίμα τους».

Η νέα σειρά μεταφέρει την ένταση μέσα στην ελίτ του μπαλέτου και δεν ξεφεύγει από τα στερεότυπα της κατάχρησης ναρκωτικών και των διατροφικών διαταραχών, δείχνει θέματα που αφορούν την σεξουαλική παρενόχληση, την ντροπή του σώματος και τα πισώπλατα μαχαιρώματα του σκληρού ανταγωνισμού.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σειρές της σεζόν, με καστ που περιλαμβάνει 22 επαγγελματίες χορευτές μπαλέτου. Μεταξύ αυτών και ο ηθοποιός της ταινίας «Κεντρική σκηνή» και πρώην σολίστ του American Ballet Theatre, Sascha Radetsky (Ross), η πρώην βασική χορεύτρια του American Ballet Theatre, Irina Dvorovenko (Kiira), η χορεύτρια από το Μπαλέτο της Αριζόνα, Raychel Diane Weiner (Daphne), η ηθοποιός από την σειρά «Boardwalk Empire», Emily Tyra (Mia), και ο Alex Wong από το «So You Think You Can Dance». Επίσης, παίζουν οι ηθοποιοί Josh Helman (X-Men: Days of Future Past), Damon Herriman (Justified), Τina Benko (The Good Wife) και Tovah Feldshuh (The Walking Dead).

Η σειρά «Flesh and Bone» θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου στο αμερικανικό κανάλι Starz.

entertainment.in.gr

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024