Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προληπτικός έλεγχος για Toyota Yaris, Corolla, Auris και  RAV4

Προληπτικός έλεγχος για Toyota Yaris, Corolla, Auris και RAV4

Σε προληπτικό έλεγχο υποβάλλονται 34.339 Yaris, Corolla, Auris και RAV4 λόγω ενδεχόμενης ελλιπούς στεγανοποίησης του πολυδιακόπτη παραθύρων στην πόρτα του οδηγού.

Σε προληπτικό έλεγχο υποβάλλει η εταιρεία Toyota Ελλάς A.B.E.E. 34.339 Yaris, Corolla, Auris και RAV4 λόγω ενδεχόμενης ελλιπούς στεγανοποίησης του πολυδιακόπτη παραθύρων στην πόρτα του οδηγού.

Το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου που διενεργείται σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, αφορά Yaris, Corolla, Auris και RAV4 που έχουν κατασκευαστεί από τον Ιούνιο 2005 έως το ∆εκέμβριο 2010.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στα παραπάνω οχήματα ενδέχεται στις ηλεκτρικές επαφές του πολυδιακόπτη παραθύρων της πόρτας του οδηγού, να μην εφαρμόστηκε, κατά την παραγωγική διαδικασία η προκαθορισμένη, βάσει προδιαγραφών, ποσότητα ειδικού γράσου στεγανοποίησης.

Ως εκ τούτου είναι πιθανό μετά από μακρόχρονη χρήση ο πολυδιακόπτης να παρουσιάσει δυσλειτουργία και «μάγκωμα» κατά την λειτουργία του λόγω συσσώρευσης σκόνης, υγρασίας και άλλων μικροσωματιδίων στο εσωτερικό του.

Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα στις επαφές του διακόπτη με συνέπεια την υπερθέρμανση και την παραμόρφωσή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που χρήζουν ελέγχου, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος ή η πιθανή αντικατάσταση του διακόπτη χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τoyota Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210- 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

auto.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024