
Επαφές Μουζάλα με πολιτικούς αρχηγούς για το προσφυγικό
Επαφές με αρχηγούς και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων με θέμα την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης ξεκινάει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Ο κύκλος των επαφών θα ανοίξει σήμερα, Δευτέρα, με συναντήσεις του αναπληρωτή υπουργού, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, και αμέσως μετά με τον γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη.
Επαφές με αρχηγούς και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων με θέμα την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης ξεκινάει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Ο κύκλος των επαφών θα ανοίξει σήμερα, Δευτέρα, με συναντήσεις του αναπληρωτή υπουργού, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, και αμέσως μετά με τον γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη. Αύριο, Τετάρτη ακολουθεί ενημέρωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.
Αντικείμενο των συναντήσεων θα αποτελέσουν οι αποφάσεις της πρόσφατης άτυπης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα με βάση τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τα συγκεκριμένα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
Στόχος του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι να δημιουργηθούν συνθήκες συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και σταθεροί δίαυλοι επικοινωνίας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεννόηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα τον Κρίστιανσεν (Vid)
- Το ΔΠΔ «διεξάγει πόλεμο» σε βάρος της Ουάσιγκτον λέει ο Ρούμπιο – Προαναγγέλλει νέες κυρώσεις
- Predator: «Βόμβα» Ντίλιαν στα δικαστήρια του Ισραήλ: «Το πούλησα νόμιμα στις ελληνικές κρατικές αρχές»
- Η Παρί πήρε τον Τι Τζέι Γουόρεν, που έβαλε 53 πόντους σε αγώνα του NBA (vid)
- «Κόλαση» στην Γαλλία – Έγιναν στάχτη 10.000 στρέμματα δάσους κοντά στο Παρίσι σε 24 ώρες [βίντεο]
- ΚΚΕ: Καθρέπτης της «ανάπτυξής τους» η Δυτική Αττική

