Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΣ είχε δοκάρια, αλλά και…υπομονή στη νίκη επί του Πανθρακικού

Ο ΠΑΣ είχε δοκάρια, αλλά και…υπομονή στη νίκη επί του Πανθρακικού

Με γκολ του Μιχαήλ στο 67΄ και του Ίλιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε στους «Ζωσιμάδες» 2-0 τον ουραγό Πανθρακικό, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είχε τρία δοκάρια, ένα εκ των οποίων σε πέναλτι του Τσάβες στο 40΄, αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να πάρει την τρίτη φετινή του νίκη.

Με γκολ του Μιχαήλ στο 67΄ και του Ίλιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε στους «Ζωσιμάδες» 2-0 τον ουραγό Πανθρακικό, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είχε τρία δοκάρια, ένα εκ των οποίων σε πέναλτι του Τσάβες στο 40΄, αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να πάρει την τρίτη φετινή του νίκη (πρώτη μετά από τέσσερα ματς) και να ανέβει στους 11 βαθμούς.

Παραμένει χωρίς νίκη και με μόλις τρεις βαθμούς η ομάδα της Κομοτηνής, που μοιάζει δύσκολο να αντιστρέψει την εις βάρος της διαμορφωθείσα κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, όμως ο Βελλίδης αντέδρασε σωστά στα σουτ του Λαδάκη (4΄) και του Μεχία (15΄).

Ενδιάμεσα, βέβαια, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ίλιτς στο 12΄, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη πήραν τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ.

Το «άγγιξαν» στο 40΄, όταν ο Τζημόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Ιγκορ, όμως ο Τσάβες που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο β΄ ημίχρονο και έχασε καλή ευκαιρία στο 54΄, με την κεφαλιά του Ακόστα να φεύγει ελάχιστα άουτ, και στο 63΄, όταμν το πλασέ του Μανιά απέκρουσε ο Αθανασιάδης, ενώ στο 64΄ είχε και τρίτο δοκάρι, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Μιχαήλ.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε τελικά στο 67΄, όταν και πάλι ο Μιχαήλ προωθήθηκε για ένα κόρνερ του Ίλιτς και με κεφαλιά νίκησε τον Αθανασιάδη, ανοίγοντας το σκορ.

Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ήλεγξαν το παιχνίδι και δεν απειλήθηκαν, ενώ αντίθετα συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις. Ο Τσάβες στο 84΄ και στο 90΄ νικήθηκε από τον Αθανασιάδη, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ίλιτς «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Κίτρινες: Ναδάλες, Βελλίδης, Κοζορώνης – Χαβίτο, Ιγκορ, Ροτζέριο, Μελίσσης, Σερφά

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (82΄ Γιάκος), Κοζορώνης, Ακόστα (90΄ Σαπαλίδης), Τσουκαλάς (90+2΄ Σκόνδρας), Ίλιτς, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσάβες, Καρανίκας

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
(Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Ιγκορ (60΄ Ροτζέριο), Λαδάκης (80΄ Νικόλτσης), Μεχία, Σερφά, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Μελίσσης, Χαβίτο (46΄ Μπαϊκαρά)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024