Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασίου: «Πάθαμε black out μετά το πέναλτι και χάσαμε σε 10 λεπτά»

Αναστασίου: «Πάθαμε black out μετά το πέναλτι και χάσαμε σε 10 λεπτά»

Η έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών μετά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ ήταν, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου, η βασικότερη αιτία της ήττας του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος μετά τον αγώνα ανέλαβε την ευθύνη του ανεπιτυχούς αποτελέσματος, μίλησε σε ήρεμο τόνο στους ποδοσφαιριστές του και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών μετά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ ήταν, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου, η βασικότερη αιτία της ήττας του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος μετά τον αγώνα ανέλαβε την ευθύνη του ανεπιτυχούς αποτελέσματος, μίλησε σε ήρεμο τόνο στους ποδοσφαιριστές του και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό κατά τη γνώμη μου οφείλεται στο black out που πάθαμε μετά το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο αντίπαλός μας. Μέσα σε 10 λεπτά το παιχνίδι είχε κριθεί», είπε ο Έλληνας προπονητής στην καθιερωμένη ομιλία του και πρόσθεσε: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και να μη μας επηρεάζουν αυτά που συμβαίνουν στη διάρκεια του αγώνα. Το ματς με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024