Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράλλυ Καταλονίας 2015: Παρθενική νίκη για τον A. Mikkelsen

Ράλλυ Καταλονίας 2015: Παρθενική νίκη για τον A. Mikkelsen

Tην παρθενική νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ κατέκτησε ο Α. Mikkelsen, εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη στην τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα.

Ένα δραματικό τέλος μάς επιφύλασσε το αδιάφορο κατά τ΄ άλλα Ράλλυ Καταλονίας. Με τον S. Ogier να περνά στην κορυφή από την πρώτη ημέρα του αγώνα και τον μοναδικό άνθρωπο που θα μπορούσε να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία του (βλέπε J. Latvala) να έχει έξοδο, χάνοντας οριστικά την επαφή του με τον Αλσατό, ο αγώνας πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο S. Ogier μπήκες στις ειδικές διαδρομές της τρίτης και τελευταίας ημέρας με μια διαφορά 54 δευτερολέπτων από τον δεύτερο J. Latvala, o οποίος κατάφερε να επιστρέψει μέσα στην πρώτη τριάδα αφήνοντας πίσω του τον τρίτο Polo WRC του A. Mikkelsen.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στη μάχη που έδιναν οι δύο οδηγοί της VW για τη δεύτερη θέση, καθώς κανείς δεν πίστευε ότι ο S. Ogier θα μπορούσε να χάσει το προβάδισμα του ενός λεπτού και ταυτόχρονα τη νίκη.

Παρόλα αυτά στην τελευταία ειδική διαδρομή ο Αλσατός έκανε το λάθος, χτυπώντας στις μπαριέρες και χάνοντας έναν τροχό, εγκαταλείποντας τον αγώνα.

Την εγκατάλειψη του S. Ogier εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο A. Mikkelsen. Ο Δανός κατέκτησε στο Ράλλυ Καταλονίας την πρώτη νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς νωρίτερα είχε βρεθεί μπροστά από τον J. Latvala, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο D. Sordo με το Ηyundai i20 WRC, αφήνοντας τα δύο Citroen DS3 των Ostberg και Μeeke στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντιστοίχως.

auto.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024