Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Twitter: Το νέο αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει το ένα τρίτο των μετοχών του

Twitter: Το νέο αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει το ένα τρίτο των μετοχών του

Σε μία συμβολική κίνηση, ο συνιδρυτής και νέος CEO του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ αποφάσισε να χαρίσει το ένα τρίτο των δικών του μετοχών στους εργαζομένους της εταιρείας. Ο Ντόρσεϊ μπορεί να δίνει μόνο το 1% της εταιρείας (που πάντως αξίζει 197 εκατ. δολάρια) αλλά προχωρά στην κίνηση ως «άμεση επένδυση στους ανθρώπους μας» -έστω κι αν προηγούμενως είχε προαναγγελθεί η απόλυση 336 εργαζομένων.

Σε μία συμβολική κίνηση, ο συνιδρυτής και νέος CEO του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ αποφάσισε να χαρίσει το ένα τρίτο των δικών του μετοχών στους εργαζομένους της εταιρείας.

Την περασμένη εβδομάδα, το Twitter ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε απολύσεις 336 εργαζομένων, που αντιστοιχούν περίπου στο 8% του εργατικού δυναμικού.

Το μερίδιο που χαρίζει ο Ντόρσεϊ μπορεί να είναι μόνο το 1% της εταιρείας, όμως η αξία του μικρού αυτού μεριδίου ανέρχεται σε 197 εκατ. δολάρια.

Η κίνησή του γίνεται ως «άμεση επένδυση στους ανθρώπους μας», όπως ανέφερε.

Προσφάτως, ο CEO της Microsoft Στιβ Μπάλμερ είχε αγοράσει το 4% των μετοχών του Twitter, και είχε γίνει έτσι ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος (πάνω από τον Ντόρσεϊ, που είχε το 3%).

O Nτόρσεϊ (που ανακοίνωσε φυσικά την κίνηση μέσω Twitter) εξήγησε ότι προτιμά ο ίδιος «να είναι μικρό μέρος κάτι μεγάλου παρά μεγάλο μέρος κάτι μικρού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024