
Κλείνει το Κέντρο λόγω της επίσκεψης Ολάντ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ από το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Βασ.Σοφίας, από το ύψος του ξενοδοχείου Hilton, και η Αμαλίας από το ύψος της Ξενοφώντος. Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. με 2.500 αστυνομικούς επί ποδός.
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ από το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Βασ.Σοφίας, από το ύψος του ξενοδοχείου Hilton, και η Αμαλίας από το ύψος της Ξενοφώντος.
Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί, 2.500 αστυνομικοί είναι επί ποδός.
Οι δρόμοι από όπου πρόκειται να περάσει η γαλλική αποστολή θα κλείνουν σταδιακά, ενώ θα προηγείται εξονυχιστικός έλεγχος όλων των σημείων από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται σε όλα τα μέρη που θα επισκεφθεί ο κ. Ολάντ, ενώ ταυτόχρονα θα πετούν συνεχώς ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. πάνω από τα σημεία όπου θα βρίσκεται.
Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του κ. Ολάντ στη Βουλή, θα απαγορεύεται η μετακίνηση υπαλλήλων στο εσωτερικό της, ενώ θα πρέπει από νωρίς να βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της

