Προτάσεις για ισοδύναμα για τα θέματα των αγροτών στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές προανήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ο κ. Αποστόλου τόνισε ακόμα και κάτι ελάχιστο να μπορέσει η κυβέρνηση να αποκομίσει, θα είναι κάτι που θα βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο.

Σημείωσε ότι η σχέση της κυβέρνησης με τους αγρότες είναι σχέση ειλικρίνεια, παραδεχόμενος ότι η κυβέρνηση υποσχέθηκε και κάποια πράγματα που δεν μπόρεσε να καταφέρει, για τα οποία μάλιστα ζήτησε και συγνώμη.

Ζήτησε μάλιστα από τους αγρότες να καταλάβουν ότι η τήρηση βιβλίων εσόδων και εξόδων δεν είναι θέμα φοροδιαφυγής αλλά δικό τους συμφέρον.

Χθες, στη συγκέντρωση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των μπλόκων που έγινε στη Λάρισα, αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα σε κινητοποιήσεις. Αγρότες και κτηνοτρόφοι προανήγγειλαν κινητοποιήσεις ακόμη και μέσα στα Χριστούγεννα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ