Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυριακές στα βήματα του «Tango»

Κυριακές στα βήματα του «Tango»

O πιο ερωτικός χορός έχει την τιμητική του τις Κυριακές όπου δύο παραγωγές που γνώρισαν επιτυχία την περσινή χρονιά επιστρέφουν ανανεωμένεςγια να μας μεταφέρουν όλη τη μαγεία και την ατμόσφαιρα των Milongas. Η ομάδα Τ4Τango επιστρέφει με την περσινή επιτυχημένη παράσταση «Tango vs. Tango» για τέσσερις Κυριακές -από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου- […]

O πιο ερωτικός χορός έχει την τιμητική του τις Κυριακές όπου δύο παραγωγές που γνώρισαν επιτυχία την περσινή χρονιά επιστρέφουν ανανεωμένεςγια να μας μεταφέρουν όλη τη μαγεία και την ατμόσφαιρα των Milongas.

Η ομάδα Τ4Τango επιστρέφει με την περσινή επιτυχημένη παράσταση «Tango vs. Tango» για τέσσερις Κυριακές -από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου- στο ατμοσφαιρικό στο El Convento Del Arte. Στην ομάδα συμπράττουν χορευτές, ηθοποιοί, λυρικοί τραγουδιστές και μουσικοί που εξερευνούν όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής έκφρασης του αργεντίνικου tango.

Πρόκειται για μία παράσταση που ανοίγει την πόρτα ενός άγνωστου, για τους περισσότερους, κόσμου, αυτού των milongas. Ενός κόσμου με τη δική του «ετικέτα», τους δικούς του κανόνες συμπεριφοράς και τους δικούς του κώδικες, γνωστούς μόνο στους milongueros. Στους ανθρώπους που όταν πέσει η νύχτα, φορούν τον καλύτερό τους εαυτό και αφήνονται φανατικά στη μαγεία των tangos…

Τα κείμενα για την παράσταση έγραψε η Πηνελόπη Τσάκαλου και η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Γιάννη Μιχαλόπουλου.
Επί σκηνής: Βίκυ Δαμιανού, Χριστιάνα Κουλιζάκη, Δημήτρης Λουκάκης, Κώστας Σταρίδας, Μιχάλης Ψύρρας, Σπύρος Μοσχόπουλος (πιάνο)

El Convento Del Arte (Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο), τηλ.: 210 5200602
Ο χώρος λειτουργεί από τις 20:00 για ποτό και φαγητό
Κυριακή στις 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 10€
Κρατήσεις: 210 6823285 12:00 – 22:00
Διάρκεια: 60′

H τρεις τανγκιέρες Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Σόφη Μπαγδάτογλου και Κωνσταντίνα Πλακιά δίνουν και φέτος ραντεβού τα κυριακάτικα μεσημέρια στο ατμοσφαιρικό Faust και μας περιμένουν να μας μυήσουν στα βήματα του tango παρέα με αργεντίνικες μουσικές και γεύσεις.

Faust (Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος. Τηλ. 210 3234095)
15:00-19:00
Τιμή εισιτηρίου: 7 € με ρόφημα, κρασί ή μπίρα.

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024