Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μένει ο Νικολόπουλος χωρίς να είναι... δεδομένη η στήριξη στην κυβέρνηση

Μένει ο Νικολόπουλος χωρίς να είναι… δεδομένη η στήριξη στην κυβέρνηση

Την παραμονή του στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε τελικά ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, μετά τις αποστάσεις που είχε αποφασίσει να τηρήσει αρχικά από την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Ωστόσο, όπως είπε η στήριξή του στην κυβέρνηση δεν είναι δεδομένη και ότι θα ψηφίζει κατά συνείδηση τα νομοσχέδια που θα έρχονται στη Βουλή.

Την παραμονή του στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε τελικά ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, μετά τις αποστάσεις που είχε αποφασίσει να τηρήσει αρχικά από την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ωστόσο, όπως είπε η στήριξή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛδεν είναι δεδομένηκαι ότι θα ψηφίζει κατά συνείδηση τα νομοσχέδια που θα έρχονται στη Βουλή.

Χτες, Δευτέρα, ο κ. Νικολόπουλος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο στις 12.00 περισσότερα».

O κ. Νικολόπουλος είχε εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του πρωθυπουργού να μην τον εντάξει στο νέο κυβερνητικό σχήμα με επιστολή που είχε στείλει προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

«Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ ένα νέο «σίριαλ» που με προσβάλλει και θίγει την 26χρονη πολιτική διαδρομή μου, τον κοινό μας αγώνα, τα στελέχη και μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους δεκάδες χιλιάδες έντιμους και αγωνιστές ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024