Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τρεις παραστάσεις έρχεται ο Νοέμβριος στο Skrow Theater

Με τρεις παραστάσεις έρχεται ο Νοέμβριος στο Skrow Theater

Τρεις παραστάσεις ανεβαίνουν τον Νοέμβριο στο Skrow Theater. Οι δύο «Ο Μαδαφάκας με το καπέλο» σε σκηνοθεσία Θάνου Τοκάκη (1/11) και το πρώτο θεατρικό κείμενο του Σάκη Σερέφα «Μαμ» σε σκηνοθεσία των Αναστασίας Γιαννάκη, Γιάννη Δενδρινού και Κατερίνας Λάττα (11/11) είναι καινούριες παραγωγές ενώ η τρίτη το «Μπιλ & Λου» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνουανεβαίνει για […]

Τρεις παραστάσεις ανεβαίνουν τον Νοέμβριο στο Skrow Theater. Οι δύο «Ο Μαδαφάκας με το καπέλο» σε σκηνοθεσία Θάνου Τοκάκη (1/11) και το πρώτο θεατρικό κείμενο του Σάκη Σερέφα «Μαμ» σε σκηνοθεσία των Αναστασίας Γιαννάκη, Γιάννη Δενδρινού και Κατερίνας Λάττα (11/11) είναι καινούριες παραγωγές ενώ η τρίτη το «Μπιλ & Λου» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνουανεβαίνει για δεύτερη χρονιά μετά την επιτυχημένη περσινή της πορεία (28/11).

Ο τιμημένος με το βραβείο Χορν, Θάνος Τοκάκης, μετά την πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα με την παράσταση «Hannele» του Gerhart Hauptmann (Θέατρο του Νέου Κόσμου, Θέατρο 104), επιλέγει να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό το έργο «Ο Μαδαφάκας με το καπέλο» του Στίβεν Αντλι Γκίρκις (Βραβείο Πούλιτζερ 2015). Πρόκειται για μια σύγχρονη αμερικάνικη κωμωδία που μιλά για την αντρική φιλία, τον ανομολόγητο πόθο, τον ξεπεσμένο έρωτα, αλλά και την παντοτινή αγάπη, πασπαλισμένα με πολλά ναρκωτικά, άφθονο αλκοόλ, ένα ξεχασμένο καπέλο και ένα όπλο.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 στις 21:00, ενώ θα παρουσιάζεται μέχρι τις 12 Ιανουρίου 2016, κάθε Κυριακή στις 10:30 και Δευτέρα με Τρίτη στις 21:00.

Το «Μαμ», το πρώτο θεατρικό κείμενο του Σάκη Σερέφα που τιμήθηκε με το βραβείο νεοελληνικού έργου «Κάρολος Κουν 2007» της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών Κριτικών, ανεβαίνει από τις 11 Νοεμβρίου 2015 και θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, σε σκηνοθεσία των Αναστασίας Γιαννάκη, Γιάννη Δενδρινού και Κατερίνας Λάττα.

To έργο επικεντρώνεται στην απρόσμενη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ ενός μαθητή και ενός οδηγού σχολικού λεωφορείου. Το σχολικό λεωφορείο γίνεται καταφύγιο εξομολόγησης εμπειριών και τόπος παρασκευής τροφής για σκέψη. Με εργαλείο 7 φαγητά που κρύβουν από ένα πολύτιμο μάθημα, η φιλία αυτή αποτελεί για το Ζοζέφ μια μύηση στη ζωή που τον περιμένει, ενώ για τον Μεγάλο, αφορμή για επαναπροσδιορισμό της ζωής που πέρασε. Μικρά γευστικά μαθήματα που όλοι πρέπει να δοκιμάσουμε, αναζητώντας τα βασικά συστατικά της ιδανικής συνταγής ζωής. Είμαστε τελικά αυτό που τρώμε;

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της παράστασης πέρυσι τον χειμώνα και τις αλλεπάλληλες παρατάσεις, οι δύο αντιφατικοί φίλοι Μπιλ & Λου θα συνεχίσουν να ανταλλάσσουν τα γράμματά τους και φέτος στο Skrow Theater, σε νέες μέρες – κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!

Με αφορμή μία αληθινή, συγκινητική ιστορία ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μπογδάνος, μετά το Γαμ, την Τελεία και τον Γαργαληστή, ζωντανεύει μαζί με τους πρωταγωνιστές Βασίλη Μαυρογεωργίου, Στέλιο Ιακωβίδη και Λυδία Τζανουδάκη, τη σχέση δύο αγνώστων που κατάφεραν να χτίσουν μία δυνατή, εικοσαετή φιλία μέσω αλληλογραφίας.

Skrow Theater, Αρχελάου 5, Παγκράτι
Τηλέφωνο και ώρες κρατήσεων: 210 7235 842 (ώρες 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και 17:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.)

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024