Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανεμοστρόβιλος χτύπησε χωριά της Ηπείρου

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε χωριά της Ηπείρου

Σοβαρές ζημίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπείρου προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή τα ξημερώματα. Ανεμοστρόβιλος χτύπησε χωριά του Δήμου Δωδώνης, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αρκετά σπίτια.

Σοβαρές ζημίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπείρου, προξένησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή τα ξημερώματα.

Στα χωριά του Δήμου Δωδώνης, πέραν των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές σε στέγες σπιτιών, ειδικότερα στον Άγιο Ανδρέα και την Αρτοπούλα.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, η έντονη βροχόπτωση και οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν καθιζήσεις, πτώσεις βράχων και μεταφερόμενα υλικά έχουν κλείσει δρόμους στα Τζουμέρκα, το Ζαγόρι και την Κόνιτσα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού 20 ατόμων από ορεινό ξενώνα στο Πληκάτι Κόνιτσας, ο οποίος αποκλείστηκε λόγω υπερχείλισης χειμάρρου και πτώσης βράχου, ενώ τα μηχανήματα της Περιφέρειας και των Δήμων εργάζονται για την διάνοιξη των δρόμων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024