Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής
Ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, τα οποία έχουν προταθεί από όλα τα κόμματα. H Επιτροπή απαρτίζεται από 21 βουλευτές.
Ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, τα οποία έχουν προταθεί από όλα τα κόμματα.
H Επιτροπή απαρτίζεται από 21 βουλευτές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπείται από 10 βουλευτές: Ιωάννης Γκιόλας, Παναγιώτα Δριτσέλη, Ιωάννης Θεοφύλακτος, Αννέτα Καββαδία, Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη, Πάνος Σκουρολιάκος, Αντώνης Συρίγος, Χαρίλαος Τζαμακλής, Βασίλης Τσίρκας και Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Η ΝΔ από πέντε βουλευτές, τους: Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Χαράλαμπο Αθανασίου, Γιάννη Τραγάκη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Κωνσταντίνο Τζαβάρα.
Τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης εκπροσωπούνται στην Επιτροπή Θεσμών από έναν βουλευτή.
Η Χρυσή Αυγή από τον Ιωάννη Αϊβατίδη, το ΠΑΣΟΚ με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, το ΚΚΕ από τον Μανώλη Συντυχάκη, το Ποτάμι με τον Σπύρο Λυκούδη, οι ΑΝΕΛ με τον Νίκο Νικόλόπουλο και η Ένωση Κεντρώων με τον Βασίλη Λεβέντη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πίσω στο σπίτι με τους γονείς: Ένδειξη ήττας ή συνετή επιλογή για το μέλλον;
- Συνταγή: Λαζάνια με μανιτάρια και σπανάκι
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Πρόωρος τελικός Πορτογαλία-Ισπανία και μετά ΗΠΑ-Βέλγιο
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Όλες οι διασταυρώσεις και τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών
- Λάρισα: Συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη εν αναμονή διορισμού συνηγόρου για κατηγορούμενο
- Τραγική κατάληξη για τον Ρίβας: Ο γνωστός βολεϊμπολίστας και η οικογένειά του θύματα των σεισμών στη Βενεζουέλα!
- Λαρεντζάκης: «Ο κόσμος πάντα αγκαλιάζει την Εθνική, τους απογοητεύσαμε»
- Τι μετράει περισσότερο στο περπάτημα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442