Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια μετάδοση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ

Παγκόσμια μετάδοση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Σε όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το ματς από την διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv. Τη δυνατότητα αυτή δεν θα έχουν μόνο όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία, αφού σε αυτές τις χώρες η μετάδοση θα γίνει από το NovaSports1HD.

Σε όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το ματς από την διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv.

Τη δυνατότητα αυτή δεν θα έχουν μόνο όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία, αφού σε αυτές τις χώρες η μετάδοση θα γίνει από το NovaSports1HD.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ίγκορ Τούντορ στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv.

Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports1HD, το οποίο ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ενώ στη Βουλγαρία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το Diema Sport HD.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας και Βουλγαρίας και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Κυριακή 04/10, 20.30)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024