Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς έζησε ο Ραντούλιτσα τη γιορτή του Παναθηναϊκού

Πώς έζησε ο Ραντούλιτσα τη γιορτή του Παναθηναϊκού

Ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» αρκετές φορές αποσβολωμένο να παρακολουθεί τα όσα σπουδαία διαδραματίστηκαν εχθές κατά τη διάρκεια της υπέρλαμπρης γιορτής του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο λόγος για το μεγάλο «στοίχημα» των «πράσινων» το καλοκαίρι, τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος δήλωσε εκστασιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των «πρασίνων».

Ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» αρκετές φορές αποσβολωμένο να παρακολουθεί τα όσα σπουδαία διαδραματίστηκαν εχθές κατά τη διάρκεια της υπέρλαμπρης γιορτής του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο λόγος για το μεγάλο «στοίχημα» των «πράσινων» το καλοκαίρι, τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος δήλωσε εκστασιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των «πρασίνων».

Aυτό που έζησε, πάντως, ο Σέρβος σέντερ θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ταχύρυθμο μάθημα «πράσινης» Ιστορίας. Ο δευτεραθλητής κόσμου το 2014 με τους «πλάβι» αφίχθη μόλις εχθές επί αθηναϊκού εδάφους, μαζί με τους Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς, και από το αεροδρόμιο ντύθηκε άμεσα στα «πράσινα» για να συμμετάσχει στη βραδινή γιορτή της ΚΑΕ, όπου είχε προγραμματιστεί και φιλικό με την Παρτιζάν.

Εκστασιασμένος λοιπόν από την ατμόσφαιρα, ο Ραντούλιτσα, ο οποίος δεν θέλησε να εστιάσει στην πορεία της χώρας του στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, δεν μπορούσε παρά να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας και μιλώντας κατά την έξοδο του από το ΟΑΚΑ λίγο πριν τα μεσάνυχτα, εξέφρασε την επιθυμία, να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα, να αφήσει τίτλους στον σύλλογο και γιατί όχι να βρεθεί κι αυτός σε ανάλογη θέση μετά από χρόνια, όπως αυτή που βρέθηκαν εχθές οι τιμώμενοι Διαμαντίδης, Φώτσης, Αλβέρτης, Μποντιρόγκα και Βράνκοβιτς. Παράλληλα, εξέφρασε και τις πρώτες του εντυπώσεις από το ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος «γίγαντας» στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

– Ήταν αρκετά διδακτική η αποψινή βραδιά για το τι εστί Παναθηναϊκός;

«Ήταν μία φανταστική γιορτή. Όταν ήρθα και είδα τους θρύλους δίπλα μου και τους φιλάθλους να φωνάζουν ασταμάτητα από το πρώτο λεπτό εκστασιάστηκα! Η καρδιά μου χτύπαγε πολύ γρήγορα και σίγουρα με ενέπνευσε όλη αυτή η ατμόσφαιρα. Μετά από τις βραβεύσεις παίξαμε απλά ένα φιλικό και μου έκανε εντύπωση που ο κόσμος συνέχισε να τραγουδά. Ήταν μία σπουδαία στιγμή για μένα και χαίρομαι που ήμουν μέρος της και ανήκω σε έναν σπουδαίο σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό».

– Υπήρχε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της γιορτής που φαντάστηκες τον εαυτό σου σε ανάλογη θέση με αυτή των Μποντιρόγκα, Βράνκοβιτς, Αλβέρτη, Φώτση και Διαμαντίδη στο πέρασμα του χρόνου;

«Ελπίζω πραγματικά να μείνω για χρόνια στην ομάδα. Θέλω να αφήσω μία κληρονομιά στο σύλλογο. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στον Παναθηναϊκό και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο. Εύχομαι μία μέρα να βρίσκομαι και εγώ μεταξύ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού και να πάρω μέρος σε μία αντίστοιχη γιορτή σαν τη σημερινή».

– Τι συμπεράσματα έβγαλες σήμερα ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωλίγκα και ειδικά από τη στιγμή που σύντομα θα αντιμετωπίσετε τον Ολυμπιακό; Θα είστε έτοιμοι για έναν μεγάλο αγώνα;

«Το σημερινό ήταν απλά ένα φιλικό, αλλά δείξαμε ότι έχουμε τις βάσεις για κάτι καλό. Μέσα στο παρκέ αποδείξαμε ότι σίγουρα θα έχουμε ένα καλό μέλλον. Μεταξύ μας, αν και είναι νωρίς, φαίνεται να υπάρχει χημεία και ο ένας δείχνει να καταλαβαίνει και να αντιλαμβάνεται τον άλλο μέσα στο μέσα στο παιχνίδι. Θα δουλέψουμε και υποσχόμαστε να παίξουμε καλά στα δύσκολα παιχνίδια».

– Πως φαντάζεσαι το τέλος της σεζόν με τον Παναθηναϊκό;

«Στόχος μου είναι στο τέλος της σεζόν να έχω κατακτήσει και τους τρεις τίτλους: Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Ευρωλίγκα. Θα δούμε… Με σκληρή δουλειά, πάντως, θα παλέψουμε και για τους τρεις στόχους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024