Κακοκαιρία: Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στη Σκόπελο
Ο πρωθυπουργός είχε από τις Βρυξέλες επικοινωνία με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις εκτεταμένες καταστροφές στην Σκόπελο. Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον κ. Σπίρτζη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, θα βρίσκονται την Πέμπτη το πρωί στη Σκόπελο.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε από τις Βρυξέλες επικοινωνία με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις εκτεταμένες καταστροφές στην Σκόπελο.
Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον κ. Σπίρτζη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα θα βρίσκονται την Πέμπτη το πρωί στη Σκόπελο προκειμένου να έχει επι τόπου ενημέρωση για την έκταση των καταστροφών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.
Επίσης, αρματαγωγό του Στόλου αποπλέει το πρωί της Πέμπτης από τον Βόλο για τη Σκόπελο μεταφέροντας βαρέα μηχανήματα του Μηχανικού συνοδεία αρμοδίων αξιωματικών υπαξιωματικών και οπλιτών για να συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες.
Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος μετά από επικοινωνία με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη και σε συνεννόηση με τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές.
Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχουν κινητοποιηθεί ήδη οι μηχανικοί της Περιφέρειας σε συνεννόηση με το υπουργείο Υποδομών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442