Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποσύρεται από την κούρσα των Ρεπουμπλικανών ο Σκοτ Γουόκερ

Αποσύρεται από την κούρσα των Ρεπουμπλικανών ο Σκοτ Γουόκερ

Άλλη μία λευκή πετσέτα στο ρίνγκ των Ρεπουμπλικανών: Ο Σκοτ Γουόκερ του Ουισκόνσιν αποσύρθηκεαπό τη διεκδίκηση του κομματικού χρίσματος για τις επομένες εκλογές. Η απόσυρσή του, ενώπιον του πολύ αδύναμου ρεύματός του στους ψηφοφόρους, φαίνεται ότι ακολούθησε το «οικονομικό στέγνωμα» από την πλευρά των χρηματοδοτών.

Άλλη μία λευκή πετσέτα στο ρίνγκ των Ρεπουμπλικανών: Ο Σκοτ Γουόκερ του Ουισκόνσιν αποσύρθηκεαπό τη διεκδίκηση του κομματικού χρίσματος για τις επομένες εκλογές.

Η απόσυρσή του, ενώπιον του πολύ αδύναμου ρεύματός του στους ψηφοφόρους, φαίνεται ότι ακολούθησε το «οικονομικό στέγνωμα» από την πλευρά των χρηματοδοτών.

Ο Γουόκερ επιβεβαίωσε με δήλωσή του το βράδυ της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ) αναφορές που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μερικές ώρες νωρίτερα για αποχώρησή του.

Ο κυβερνήτης του Ουισκόνσιν είχε ξεκινήσει με προοπτικές, αλλά σύντομα «ξεφούσκωσε» η απήχησή του έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών. Οι χρηματοδότες της εκστρατείας του πήραν ακόμη γρηγορότερα το μήνυμα, οπότε και η επιλογή ήταν μονόδρομος.

Οι παρατηρητές του αγώνα για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα θεωρούν, σύμφωνα με το Reuters, πως η αποχώρηση του Γουόκερ ευνοεί κυρίως τους Τεντ Κρουζ και Μάικ Χάκαμπι (που θεωρούνται της πιο συντηρητικής πτέρυγας) και τους Μάρκο Ρούμπιο, Τζον Κάσιτς και Τζεμπ Μπους (της πιο «κεντρώας»).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024