Με βασικά θέματα την σύμβαση με τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα συνεδριάσει, μεθαύριο Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου (13:00), το διοικητικό συμβούλιο της Football League. Αναμένεται να γίνει συζήτηση για την έναρξη των πρωταθλημάτων, που έχει προγραμματισθεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο, για το πρωτάθλημα Νέων, για την ΕΕΑ, για τις επιτροπές, για τους αθλητικούς δικαστές και για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών.
Ο Μπόλντγουιν μίλησε στο BasketNews για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ενδεχόμενο η Φενερμπαχτσέ να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό.
Μια ματιά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι βιάστηκαν να δημιουργήσουν «μαγική εικόνα» καθώς η κατάσταση είναι τραγική. Ομολογία αποτυχίας η επιμονή του Λανουά στους ίδιους και στους ίδιους