Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
O Παναθηναϊκός απάντησε για Εσιέν και αλκοτέστ

O Παναθηναϊκός απάντησε για Εσιέν και αλκοτέστ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε με επίσημη ενημέρωση τα περί σύλληψης του Εσιέν για οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Παράλληλα απάντησε στα σενάρια που έκαναν λόγο για πρόβλημα στη συνεργασία του Γιάννη Αναστασίου τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης της ομάδας και συγκεκριμένα τον γυμναστή.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε με επίσημη ενημέρωση τα περί σύλληψης του Εσιέν για οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Παράλληλα απάντησε στα σενάρια που έκαναν λόγο για πρόβλημα στη συνεργασία του Γιάννη
Αναστασίου τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης της ομάδας και
συγκεκριμένα τον γυμναστή.

«Tο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού συνεργάζεται στο θέμα του Εσιέν, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών, με το τεχνικό τιμ της ομάδας. Η συνεργασία είναι αρμονική παρά την προσπάθεια ορισμένων να την εμφανίσουν διαφορετικά. Επίσης, ο Γιάννης Αναστασίου έχει δείξει στην παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και την ευαισθησία του σε θέματα τραυματισμών και την αγαστή συνεργασία του με τους καθ’ ύλην αρμόδιους.

Όσο για τον Γιουσεφ Βος η δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο σωστός και καλός επαγγελματίας είναι. Για όσους πιθανώς δεν γνωρίζουν δεν υπάρχει κανένα παράπονο από το υπάρχον ιατρικό τιμ ως προς τη συνεργασία με το τεχνικό τιμ».

Και για το αλκοτέστ υποστήριξε: «Όντως ο Εσιέν υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα. Κοινώς ο Εσιέν ούτε βρέθηκε θετικός, ούτε τον μάζεψαν, ούτε παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024