Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H παρωδία του «Hello» του Λάιονελ Ρίτσι είναι το πιο αστείο βίντεο της χρονιάς

H παρωδία του «Hello» του Λάιονελ Ρίτσι είναι το πιο αστείο βίντεο της χρονιάς

Με αδορμή τη συμπλήρωση τριάντα ετών από την πρώτη κυκλοφορία του τραγουδιού, ο κωμικός Τζίμι Φάλον κάνει μια διασκευή-παρωδία της ερωτικής μπαλάντας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Και το τελικό αποτέλεσμα -στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος ο Λάιονελ Ρίτσι- είναι... μεταμοντέρνα ξεκαρδιστικό.

Οι σημερινοί τριαντάρηδες και σαραντάρηδες όχι απλώς το ξέρουν, αλλά ίσως και να το έχουν χορέψει σε κάποιο από τα σχολικά πάρτι της δεκαετίας του 1980.

Το Hello του Λάιονελ Ρίτσι δεν είναι απλώς ένα από τα πιο γνωστά «μπλουζ» κομμάτια των ‘80s, αλλά επίσης κι ένα από τα ελάχιστα που ακούγονται μέχρι σήμερα με την ίδια (ίσως και μεγαλύτερη) συχνότητα από τα διάφορα ραδιόφωνα.

Η μουσική υστεροφημία του τραγουδιού οφείλεται κατά πρώτον στο ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα δείγματα ερωτικής μπαλάντας της εποχής εκείνης, με όλη τη σοβαροφάνεια και την τεχνικολόρ εικονογραφία της εποχής, αλλά κι ένα θρυλικό βιντεοκλίπ να το συνοδεύει.

Αλλά κι επίσης στο γεγονός πως ο δημιουργός του, ο Λάιονελ Ρίτσι, ουδέποτε το πήρε… πολύ στα σοβαρά, δεχόμενος μέχρι και παρωδίες σε ένα από τα πιο εμπορικά και γνωστά του τραγούδια.

Ο κωμικός Τζίμι Φάλον, που όπως έχει πει είναι και ο ίδιος «παιδί της δεκαετίας του 1980», αποφάσισε να κάνει μια διασκευή-παρωδία στο Hello με τη συμμετοχή μάλιστα του ίδιου του Ρίτσι, ο οποίος αυτοσαρκάζεται.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό, σε σημείο που ο Φάλον και ο Ρίτσι σε κάποιο σημείο δεν αντέχουν και παρά λίγο να βάλουν τα γέλια, αλλά τελικά συγκρατούνται.

Δείτε εδώ την διασκευή-παρωδία, με τον Φάλον να υποδύεται τον Ρίτσι:

Κι εδώ το αυθεντικό τραγούδι από το μακρινό 1984:

Κωνσταντίνος Τσάβαλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024