Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να συνεργαστεί με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ καλούν τον Τσίπρα οι ευρωσοσιαλιστές

Να συνεργαστεί με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ καλούν τον Τσίπρα οι ευρωσοσιαλιστές

Να προχωρήσει στη συγκρότηση μίας ισχυρής φιλοευρωπαϊκής και προοδευτικής κυβέρνησης συνασπισμού με τη συμμετοχή του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ευρωσοσιαλιστών Τζάνι Πιτέλα, λέγοντας ότι οι εκλογές στην Ελλάδα είναι νίκη της δημοκρατίας και των ελληνικών φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά και μία σαφής ήττα για τη δεξιά.

Να προχωρήσει στη συγκρότηση μίας ισχυρής φιλοευρωπαϊκής και προοδευτικής κυβέρνησης συνασπισμού με τη συμμετοχή του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ευρωσοσιαλιστών Τζάνι Πιτέλα μετά την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ελληνικός λαός αποφάσισε να ανταμείψει το έργο του κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εκ μέρους των Ευρωπαϊων Σοσιαλιστών, ο Τζάνι Πιτέλα αναφέρει ότι οι σημερινές εκλογές στην Ελλάδα είναι νίκη της δημοκρατίας και των ελληνικών φιλοευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων, αλλά και μία σαφής ήττα για τη δεξιά.

Σημειώνει ότι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι ένας ισχυρός φιλοευρωπαϊκός και προοδευτικός συνασπισμός που μπορεί να συνδυάσει τις προσπάθειες για βιώσιμη ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και κοινωνική δικαιοσύνη.

Και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει «τα απαραίτητα βήματα, σε συνεργασία με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, για να σχηματιστεί μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση τετραετίας».

Ο Τζάνι Πιτέλα υπογραμμίζει εκ νέου «την ανάγκη λύσης του μη βιώσιμου ελληνικού χρέους, τονίζοντας ότι δίχως μείωση του χρέους δεν υπάρχει ελπίδα για ανάκαμψη και ανάπτυξη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024